На Волині знайшли тіло чоловіка, який перебував у розшуку; у Луцьку на підприємстві працівник втратив руку; 24-річного волинянина визнано винним у державній зраді; повідомили, коли увімкнуть опалення у Луцьку; неподалік Луцька − смертельна аварія, чоловік загинув на місці; терміново потрібна допомога 17-річному волинянину, якого збив п'яний водій – такими були головні новини Волині у вівторок, 8 жовтня.

Читайте також: П'яний водій збив велосипедиста у Луцьку, хлопець − у реанімації (фото)

На Волині знайшли тіло чоловіка, який перебував у розшуку

У вівторок 8 жовтня, в післяобідню пору, у полі неподалік села Микуличі, Володимир-Волинського району, було виявлено тіло Анатолія Симчука, який перебував у розшуку.

Ймовірна причина смерті – загальне переохолодження. Тіло чоловіка направлено у відділення судмедекспертизи для встановлення причини смерті.

Нагадаємо, житель села Хворостів, Володимир-Волинського р-ну, 1962 року народження, перебував у розшуку як безвісти зниклий.

У Луцьку на підприємстві працівник втратив руку

Працівник підприємства ТОВ "Євровуд Україна" втратив руку на виробництві через наказ головного інженера виконувати роботи, які не входять до його посадових обов’язків.

Під час судового засідання встановили, що під час робочого дня 8 травня минулого року головний інженер ТОВ "Євровуд Україна" дав усне розпорядження електромонтеру виконувати роботи, які не передбачені його посадовими обов`язками, а саме – через технологічні люки ланцюгового конвеєра сушильної камери проводити видалення з тирси кусків деревини, що є роботою з підвищеною небезпекою.

Оскільки розпорядження головного інженера є обов`язковими до виконання всіма працівниками підпорядкованих підрозділів підприємства, чоловік приступив до виконання дорученої йому роботи. Втім, під час виконання ним робіт сталося нещастя – йому відірвало руку на рівні верхньої третини плеча.

24-річного волинянина визнано винним у державній зраді

Володимир-Волинський міськрайонний суд, розглянувши справу про обвинувачення 24-річного мешканця Іваничівського району у державній зраді, визнав чоловіка винним у вчиненні цього злочину.

Як повідомлялося раніше, Управлінням СБУ у Волинській області під процесуальним керівництвом прокуратури області зібрано докази вчинення волинянином державної зради, що виразилося в умисному скоєнні діяння на шкоду інформаційній безпеці України, наданні представникам іноземної держави допомоги в проведенні підривної діяльності проти України.

Повідомили, коли увімкнуть опалення у Луцьку

У Луцьку поки не будуть вмикати опалення у будинках мешканців. Т.в.о. директор ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський наголосив, що Луцьк готовий до опалювального сезону.

"На жаль, зараз температур така, що вже дозволяє розпочати опалювальний сезон, адже протягом 5 днів температура була нижче 8 градусів, втім вже за кілька днів прогнозують потепління до 20 градусів, тому починати опалювальний сезон недоцільно.

Запуск джерел опалення енергоємкий та затратний, це не є енергоефективно. Вчора подали теплоносії на лікарні. Готові забезпечити теплом будинок дитини", − зазначив Іван Скорупський.

Читайте також: Неподалік Луцька у жахливих умовах підпільно виготовляли алкоголь та цигарки (фото)

Неподалік Луцька − смертельна аварія, чоловік загинув на місці

7 жовтня, по вулиці Покровській у селі Піддубці Луцького району мотоцикл "Yamaha" врізався у бетонний паркан. Мотоцикліст загинув на місці пригоди. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 13 години, повідомляє поліція Волині. За кермом мотоциклу перебував 26-річний місцевий житель.

Водій, ймовірно, не впорався із керуванням та врізався у бетонний паркан. Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці події.

Терміново потрібна допомога 17-річному волинянину, якого збив п'яний водій

Одногрупниця велосипедиста, якого в понеділок, 7 жовтня, збив п’яний водій у селі Гірка Полонка, просить небайдужих допомогти коштами для лікування постраждалого. 

"Дмитро Сидорук – студент групи ХТ-33 lll курсу нашого коледжу (ВоК НУХТ). 7 жовтня, коли Діма їхав на велосипеді в селі Гірка Полонка, його збив п’яний водій! Його госпіталізували до 2 лікарні. На сьогоднішній день Дмитро знаходиться в реанімації, до тями не приходить, має безліч переломів та крововилив у мозок! Він перебуває у критичному стані і потребує нашої з вами матеріальної допомоги!" – зазначає одногрупниця Дмитра.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook