Розмовляла по телефону на балконі: стали відомі деталі жахливого інциденту з дівчиною у Луцьку; З лікарні відправили додому: на Волині помер молодий чоловік, рідні звинувачують медиків; На Волині знову збільшилась кількість хворих та підозр на COVID-19; У Луцьку водій, порушуючи ПДР, спричинив аварію; Було велике коло спілкування: повідомили про волинянина, у якого виявили COVID-19; У Луцьку вночі вщент згоріли три авто – такими були головні новини Волині 9 квітня.

Читайте також: На Волині ще один лікар захворів на COVID-19

Розмовляла по телефону на балконі: стали відомі деталі жахливого інциденту з дівчиною у Луцьку

Стали відомі деталі інциденту з неповнолітньою дівчиною у Луцьку, котру підстрелили на власному балконі. Про це "Під Прицілом" стало відомо з власних джерел.

Інцидент трапився на розі вулиць Кравчука та Воїнів Інтернаціоналістів у Луцьку.

На 8 поверсі дев'ятиповерхового будинку 16-річна дівчина розмовляла по телефону, коли у неї був здійснений постріл з пневматичної зброї.

З лікарні відправили додому: на Волині помер молодий чоловік, рідні звинувачують медиків

У селі Єлизаветин Рожищенського району помер молодий чоловік Сергій Бринчук. Йому було 37 років.

Трагедія у сім'ї сталася ввечері 5 квітня. Однак рідні покійного вважають, що цьому можна було б запобігти, якби лікарі вчасно надали необхідну допомогу, замість того, щоб відправляти хворого додому. 

Читайте також: З'явилось відео пожежі у Луцьку, внаслідок якої вщент згоріли три авто

У Луцьку вночі вщент згоріли три авто (фото)

У Луцьку близько 4 години ранку трапилась масштабна пожежа − вщент згоріли автомобіля. Про це "Під Прицілом" стало відомо з власних джерел.

Інцидент трапився в ніч з 8 на 9 квітня, близько 4 години, на вулиці Конякіна, 10А. 

Згоріли автівки Citroen С3, Renault Trafic та Mercedes-Benz S600.

На Волині знову збільшилась кількість хворих та підозр на COVID-19 − РНБО

З'явились нові дані поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 у Волинській області та Луцьку.

Головним ситуаційним центром України створено електронну карту поширення захворюваності на COVID-19 у світі та в Україні. 

Згідно даних, на Волині, станом на 9 квітня на 09:00 год, виявлено 38 випадки захворювання на небезпечну інфекцію (станом на 09:00 год. 8 квітня було виявлено 36 випадки).

У Луцьку водій, порушуючи ПДР, спричинив аварію (фото)

У Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода. Про це "Під Прицілом" повідомили очевидці. Автопригода сталась на проспекті Перемоги у Луцьку, по 11 годині.

Як повідомили очевидці, позашляховик Mitsubishi грубо порушуючи правила дорожнього руху, здійснював розворот у недозволеному на це місці, та рухаючись заднім ходом допустив зіткнення з автомобілем Hyundai.

Транспортні засоби зазнали незначних пошкоджень.

Читайте також: У районі на Волині запідозрили перший випадок коронавірусу

Було велике коло спілкування: повідомили про волинянина, у якого виявили COVID-19

Повідомили деталі про новий випадок захворюваності на коронавірусну інфекцію у місті Нововолинськ Волинської області.

Як раніше повідомляло видання "Під Прицілом", в Нововолинській центральній міській лікарні, у пацієнта, який перебуває на стаціонарному лікуванні у важкому стані лабораторно підтверджено діагноз коронавірусної інфекції. Станом на 21:00 8−го квітня 2020 року в лікарню поступило ще 2 пацієнтів з підозрою на коронавірус.

Заступник міського голови Андрій Сторонський повідомив, що засідання скликано у зв’язку із ситуацією, до якої готувалися. Але зараз багато розгубленості і галасу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook