Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка повідомив, що звільняється з посади.

Читайте також: Помер колишній заступник очільника Волинської ОДА

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дякую за увагу. Тільки боротьба, тільки хардкор! #freeIvanMyrka", – йдеться у дописі.

Своєю чергою, Іван Мирка окреслив усі здобутки та невдачі на займаній посаді.

Зокрема, відзначив створення програми розвитку інфраструктури до 2022 року (будівництва велодоріжок і т.д.), ліквідацію заборгованості по заробітній платі обласному автодору, а також навів список зроблених доріг на Волині: Луцьк-Львів, Луцьк-Володимир, Луцьк-Рованці, Луцьк-Ковель, Луцьк-Жидичин ("Мирчина доріжка"), Шацьк-Світязь (набережна с. Світязя).Також запустили два маршрути: маршрут для перевезення людей з обмеженими можливостями Луцьк (обласна лікарня)- Рожище (районна лікарня) та маршрут 251.

Читайте також: У Луцьку будівельників зобов’язали очистити асфальт від бруду

Не оминув увагою Мирка і здобутки у плані туризму на Волині:

"Програма розвитку туризму та рекреації: сайт (крута і потужна база даних по локаціях, подіях); брендинг #волиньунікальна; Курорт Шацьк (старт досліджень, відкриття свердловини мінеральних вод); Топ 10 місць та подій на Волині (путівник); Волинь Унікальна (путівник); Старт "Унікальний продукт Волині".

Окрім того, Іван Мирка розповів, що, на його думку, не вдалося зробити за час перебування на посаді директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА.

"Не вдалося: витягнути абсолютно всіх посадовців (особливо керівників) ОДА і представників центральних органів влади у Facebook; електронний інтерактивний паспорт доріг; окремий структурний відділ туризму хоча б з 5 чоловік; доробити той Курорт Шацьк і запустити хоча б бювет мінеральних вод; пункт пропуску Адамчуки; перенесення пунктів пропуску безпосередньо до кордонів; GPS моніторинг на транспорті; моніторинг доріг (камери, температура, облік інтенсивності руху); незалежна приватна автостанція в Луцьку".

"Дякую всім, хто надихав, мотивував, підштовхував, вчив, захищав, допомагав, чекав, стояв пліч-о-пліч", – резюмував Іван Мирка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter