Працівники Чугуївського відділу поліції затримали чоловіка, який викинув п'ятирічну дитину з вікна четвертого поверху.

Читайте також: Залишила 3 записки: молода жінка вистрибнула з вікна 23-поверхового будинку (фото)

"Попередньо, хлопчик із закритою черепно-мозковою травмою був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Стан його здоров'я медики оцінюють як задовільний", – повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про подію надійшло до районної поліції 13 січня близько 02:00.

При цьому у відомстві додали, що 40-річний батько дитини, мешканець міста Чугуїв, був затриманий, свою провину він не заперечив. Поліцейські встановили, що напередодні він вживав алкоголь. Сім'я потерпілого характеризується позитивно, на обліках в поліції не перебуває.

Слідчі відкрили кримінальне провадження про замах на умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте також: Смерть у квест-кімнаті: у пожежі загинуло п'ятеро неповнолітніх дівчат

При цьому перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін написав, що батько сам не розуміє, що підштовхнуло його до такого страшного вчинку.

"Щодо батька, то він плаче. З його слів: "Ліг спати з сином на одному ліжку, вночі прокинувся від кошмарного сну, й, не розуміючи, вибросив дитину у вікно". Але з його розповіді, в той вечір він помірно вживав алкоголь, може, тому і приснився кошмар", – зазначив Аброськін.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

За його словами, це не перший випадок, коли батьки в стані алкогольного сп'яніння, лягаючи спати в одне ліжко з маленькими дітьми, мимоволі калічать та вбивають їх.