Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Грози і шквали з градом: в Україні розгуляється негода

четвер, 09.07.20  18:13
Грози і шквали з градом: в Україні розгуляється негода

Погода в Україні принесе опади у ряді регіонів, але в більшості областей очікується мінлива хмарність без дощів, при цьому температура повітря знизиться. Досить складна синоптична ситуація прогнозується на сході країни, а також у Дніпропетровській області.

Читайте також: У районі на Волині попереджають про подальше підтоплення будинків

9 липня жителям північних і західних регіонів рекомендується не забувати вдома парасольки. Про це йдеться в прогнозі синоптиків на Meteoprog.

У четвер у центральних областях очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вдень становитиме близько +22...+25 градусів.

На Заході буде хмарно з проясненнями. Пройде дощ з грозою. Стовпчики термометрів вдень коливатимуться в межах +20...+23 градусів.

У північних областях буде малохмарно, можливі короткочасні дощі. Температура вдень очікується в середньому +21...+24 градусів.

Читайте також: У туристичному районі Волині дозволили відкрити санаторії та бази відпочинку, але за декілька умов

На Півдні також малохмарно, обійдеться без опадів. Температура в денний час прогнозується близько +27...+30 градусів.

У східних областях мінлива хмарність. Температура вдень становитиме +26...+29 градусів. При цьому, як попереджають у прес-службі ДСНС, очікується істотне погіршення погоди – буде шквальний вітер до 20 метрів на секунду, град і дощі. Аналогічна ситуація – в Дніпропетровській області.

У Києві 9 липня прогнозується хмарна погода з проясненнями, можливий дощ. Температура повітря в столиці протягом доби буде варіюватися в межах +13...+20 градусів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :