Андрій Єрмак, який став главою Офісу президента України (ОПУ), має частку в 20 компаніях і засвітився в бізнес-зв'язках з Росією.

Читайте також: Зеленський звільнив Богдана та призначив нового керівника Офісу президента

Єрмак народився 21 листопада 1971 року в Києві. У 1995 році закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Він отримав ступінь магістра міжнародного права та Свідоцтво про право заняття адвокатською діяльністю, пише Апостроф.

У 1997 році Єрмак заснував Міжнародну юридичну компанію, в числі клієнтів якої кінокомпанії і телеканали, в тому числі Universal, Disney, Pixar. У 2000 році став членом Міжнародної організації юристів (IBA) і членом Асоціації правників України.

З 2006 до 2014 року працював помічником народного депутата від "Партії регіонів", борця Ельбруса Тедеєва, був довіреною особою кандидата на пост президента України Арсенія Яценюка під час виборів 2010 року.

З 21 травня 2019 року працював помічником президента України Володимира Зеленського.

Читайте також: Дружба скандального Микитася з Богданом та Єрмаком: Джокер розкрив шокуючі подробиці (відео)

Відомо, що Єрмак має частку в більш ніж 20 компаніях різного роду бізнесу.

Також він очолював групу зі звільнення українців з російського полону, а 7 вересня літав до Москви, щоб забрати 35 українських політв'язнів.

Варто відзначити, що нового главу Офісу президента України звинувачують у зв'язках з російським бізнесом і політиками. Його партнер по бізнесу, громадянин Росії, нібито пов'язаний з російським сенатором- "єдиноросом" і однокурсником глави Кремля Володимира Путіна.

Також Єрмак брав участь у підготовці зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки" і зустрічався в Мадриді з адвокатом Дональда Трампа Руді Джуліані.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook