У мережі викликало ажіотаж фото чергових візитерів на Всесвітній економічний форум у Давосі від українського Кабінету міністрів.

Читайте також: Яка політична партія виконала найбільше обіцянок: цікава статистика

Про це пише OBOZREVATEL.

Його опублікував міністр інфраструктури України Владислав Криклій на особистій сторінці у Facebook. На світлині з ним зазнімковані міністерка фінансів Оксана Маркарова, заступниця голови Офісу президента України Юлія Ковалів і директорка громадської організації Global Office Оксана Нечипоренко.

"Не втримались і ми від Давосу. Чекайте на новини", – підписав Криклій спільне фото з колегами. Однак в коментарях під ним українці влаштували бурхливе обговорення цієї поїздки та її доцільності.

Читайте також: "Конкурентна, але справедлива": Гончарук зробив заяву щодо заробітної плати чиновників

"За свої винайняли літачок?", "Бізнесклас?", "Урядовий літак, схоже на А319", "Тобто, ще крутіше, дорожче і понтовіше", "Я сподіваюся, що подорож оплатила Ковалів", "А що там? Грантоїдам дають завдання?" – обурюються користувачі.

Зазначимо, що візит українських нардепів до Давосу на Всесвітній економічний форум (ВЕФ) обійдеться в місячну зарплату. 

Про це повідомив у телеграм-каналі журналіст Андрій Павловський. 

Читайте також: Кабмін опублікував зарплати всіх міністрів

За його словами, тільки на перельоти рейсами "МАУ" з Києва в Давос і назад піде не менше 24 тис. грн.

"При цьому проживання в готелі одну людину вийде у середньому в 16 тис. грн за 2 ночі. Апартаменти обійдуться значно дорожче – від 100 тис. гривень", – підрахував журналіст.

Павловський нагадав, що в Давос вирушили понад 20 нардепів, основна частина яких представляє партію "Слуга народу".  Економічний форум у Швейцарії вважається одним з найпрестижніших у світі. На ньому щорічно збиратися найвпливовіші люди планети: глави держав, бізнесмени та громадські діячі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook