Волинянка Майя Москвич, яка воювала добровольцем в АТО, завоювала золоту медаль на національних змаганнях "Ігри нескорених", які стартували у Києві 12 травня.

Читайте також: Кличко і Джошуа знову зустрілися на Уемблі

Про це у Фейсбук повідомила волонтерка Наталія Попова.

Золото волинянка здобула у такій дисципліні, як стрільба з лука.

Волинянка Майя Москвич перебувала в АТО з 2014 року у складі кількох батальйонів. Спочатку це був батальйон Національної гвардії України імені генерала Кульчицького, потім батальйон спецпризначення "Гарпун" і нещодавно дівчина звільнилася із "Миротворця" за станом здоров`я.

"Ігри нескорених" – це міжнародні змагання в паралімпійському стилі. Засновником ігор є принц Гаррі. У змаганнях беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани.

Читайте також: Усик відмовився проводити бій в Москві попри хабар від "КДБшників"

Національні змагання "Ігор нескорених" є фінальним етапом відбору кандидатів до національної команди, що цієї осені представлятиме Україну на світових "Іграх нескорених" (Invictus Games) в австралійському Сіднеї. Цього року в національних іграх беруть участь 175 учасників з 23 регіонів. Вони представляють Збройні сили України, Національну гвардію, Національну поліцію, Державну прикордонну службу та Службу безпеки України, добровольчі підрозділи та ветеранів. До складу збірної України будуть відібрані 15 спортсменів. Збірна України вдруге братиме участь в Invictus Games.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter