Кияни у соцмережах масово викладають фотографії та відео чудернацького автомобіля, який сьогодні трапився багатьом столичним автомобілістам на дорогах міста.

Читайте також: На українських дорогах зафіксували "Таврію" на "євробляхах"

Автовоз перевозив містом чотириколісного монстра, що багатьом нагадав транспортний засіб, яким пересувався вулицями вигаданого міста Готема супергерой із коміксів Бетмен, про це пише видання T1.ua.

"У Київ приїхав Бетмен на Бетмобілі: буде пильнувати порядок. Трієчки везли на Бажана", – написав очевидець у спільноті "ДТП.Київ.юа" і прикріпив фотодокази.

Тепер користувачі жартують із цього приводу на всі лади. "Бетмобіль не витримав наших доріг... Тепер катається на евакуаторі", – прокоментувала користувачка Nadya Yanovskaya. Цю ж тему розвинув Dmytro Yarema: "Евакуювали за порушення правил паркування". "На парад!" – вважає Vlad Fish. Такої ж думки і Олексій Смілик: "Мабуть, на репетицію параду везуть!".

Користувач із ніком Kyrylo Bondar підмітив цікаву деталь: "Капець, навіть він на бляхах. Цілком серйозно, до речі". 

Vitalik Aseev пошуткував: "Кличкомобіль".

А Дмитро Синяговський оприлюднив власні фото супергеройської машини, яку перестрів на вулицях столиці.

Читайте також: П'ять мільйонів на колесах: українців зачарувала "диво-євробляха"

За даними видання "Деньги", в Україні дійсно перебуває справжнісінький "Бетмобіль" – реквізит зі зйомок легендарного фільму "Бетмен" 1989 року, режисером якого був неповторний Тім Бертон. Сім років тому один із трьох екземплярів "Бетмобіля"  в студії Warner Brazers. Викупив наш співвітчизник Андрій Джазовський, який нині виставив відреставровану в Литві (а тому на литовських номерах) кіно машину на продаж і просить за неї 300 000 євро. 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter