У Луцьку напередодні Нового року негідники позрізали ялинки з клумб та парків. 31 грудня з роздільної смуги дороги на одній з вулиць міста невідомі приглянули для себе одразу 4 деревця.

Читайте також: У місті на Волині обвалилась новорічна ялинка (фото, відео)

"Сьогоні їхав від "Глобуса" в сторону авторинку, та побачив на клумбі, що розділяє дві дороги, гарні ялиночки, які хтось посадив. Та чотири з них були зрізані якимись Виродками!!! Йдемо в Європу! Все починається з кожного їз нас", – повідомив у Facebook-спільноті Віталій Матвійчук, додавши відео.

Більше, ніж 100 чоловік висловили своє обурення у коментарях. Лучани зазначають, що такі люди заслуговують на покарання.

Наталі Троцюк: "А потім кажуть,що в нас влада погана! Люди почніть з себе,от тоді ми заживемо нормально! В нас люди хуже звірів,одні дибіли. Ми самі винні,що у нас таке твориться в державі!"

Ніна Лавренюк: "Робимо висновки, що купувати треба тільки чіповані ялинки. Навряд чи той, хто вирубав поніс її до додому, скоріше на продаж, на бухло".

Діана Василюк: "Кожен рік їх стає там все менше... А ще фігури садові потирили, чашу кам'яну, де квіти висаджують, перекинули... Руки би повідрубувати!"

Василь Шаваров: "З такими уродами моральними жити доводиться. Біда ще й в тому, що таке бидлоття не переведеться. Варто міській владі, подумати про то, що в Луцьку присутні подібні імбіцили і перед Новим роком, обробити по всьому місту ялинки якоюсь сумішшю підживлюючою з вираженим запахом, може б це, ту непотріб зупинило".

Ліля Поліщук: "І вже на владу не спихнеш... Бидлота, яку треба відстрелювати без суда. Я не думаю, що ніхто нічого не бачив і не чув. Але всі промовчали. Так тримати. Скоро повернемося в первісний лад".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter