Михайло Саакашвілі був призначений на посаду голови виконавчого комітету Нацради реформ. На онлайн-зустрічі з бізнесменами він сильно розлютився після запитання одного з учасників конференції.

Читайте також: Саакашвілі заразився коронавірусом − ЗМІ

Запис даної відеоконференції опублікували в мережі. Політик почав лютувати після того, як його запитали, коли можна буде побачити конкретні результати його діяльності у сфері реформ.

Саакашвілі заявив, що йому набридли подібні закиди, і він запропонував українцям не сидіти склавши руки, а самим щось робити для змін в Україні.

"А коли у вас будуть конкретні справи? Що значить конкретні справи? Пішли всі до чорта, хто так думає! Набридло мені це... мовляв, призначили, коли будуть справи. Самі ворушіть руками, все у ваших руках. До чортової матері! Скільки можна (говорити): "Ми так сподівалися, а він розчарував". А може, ви самі поворухнетеся?", − висловився Саакашвілі.

Варто зазначити, що у квітні Саакашвілі виступив на засіданні фракції "Слуга народу". При цьому він не зрадив своїй манері емоційно вести виступу перед публікою. Він також активно використовував жестикуляцію.

Читайте також: "Україна повинна відмовитись від грошей МВФ і не ходити на уклін", – Саакашвілі

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook