Представники 6 країн світу вивчатимуть українську мову в рамках ХІ Міжнародної школи україністики "Крок до України".

Читайте також: Українці проти другої державної мови

"Цьогоріч учасниками Літньої школи будуть представники із шести країн світу - Аргентина, Білорусь, Словенія, Алжир, Туреччина, США", – зазначили в Міжнародному інституті освіти, культури та зв'язків з діаспорою, пише Укрінформ.

Навчання проходитиме з 16 по 29 липня у Львові, 

Особливістю літньої школи буде участь 2 численних делегацій з Аргентини та Білорусі.

"Приїзд представників українського культурного товариства "Просвіта" в Аргентинській республіці - 12 студентів - є продовженням і розвитком успішної взаємодії цієї громадської організації з МІОКом на виконання Угоди про співпрацю, підписаної 2012 року. МІОК підтримує також важливий напрям діяльності Посольства України у Білорусі щодо вивчення української мови, запросивши до участі у школі слухачів безкоштовних курсів з української мови у Мінську, що були організовані при Посольстві", – додали організатори.

Читайте також: Які проблеми найбільше хвилюють українців – опитування

На студентів цього року чекатиме насичена програма - інтенсивний курс української мови, пізнавальні екскурсії, майстер-класи, зустрічі з видатними постатями Львівщини.

Захід з нагоди відкриття літньої школи, приурочений до річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України та з нагоди відзначення 150-ліття товариства "Просвіта", відбудеться о 10:00 в аудиторії 204 головного корпусу (ІІ поверх) НУ "Львівська політехніка" за адресою: вул. Бандери, 12. Вхід вільний.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter