Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв зі своєю дружиною Інною в Шевченківському районному суді Києва зробили гучні заяви про вбивство їхнього трирічного сина Олександра, - повідомляє OBOZREVATEL.

Читайте також: Кілер зняв номер у готелі та стежив за перехрестям: стали відомі подробиці нападу на Соболєва (відео)

Це трапилося після обрання запобіжного заходу одному із підозрюваних. Чоловік також назвав прізвища тих, кого, на його думку, "треба посадити на детектор брехні".

"Я сподіваюся і впевнений, що поліцейські доведуть все до кінця... Я готовий надати список прізвищ тих, людей, яких на мій погляд, треба посадити на детектор брехні", – сказав Соболєв.

Він заявив, що, оскільки "замовлення не виконано, значить воно не знято". Депутат також сказав, що те, що підозрювані були на війні, їх не виправдовує.

"У мене тільки одне запитання до одного з них: якщо ти бачив, що я в машину сів... з двома дітьми. Тобі ж мене замовили, так стріляй в мене!" – заявив Соболєв.

Читайте також: Показали фото 3-річного сина депутата, якого застрелили в авто

"Чотири прізвища з шести, я думаю, ви точно знаєте... Я не готовий їх звинувачувати, але я пропоную цим людям сісти на детектор брехні – нехай вони доведуть, що невинні", – відзначив депутат.

Він назвав прізвища двох суддів – Артур Ємельянов і Віктор Татьков, також деякого Вацлавського і політика Олександра Грановського.

Дружина Соболєва Інна зробила гучну заяву щодо самого моменту вбивства дитини.

"Коли ти з сім'єю сідаєш у машину. Йде твій маленький синочок, несе малюнок. Йде за ним донька. Вони сідають в машину. Синочок говорить: "Мамочко, а куди ми далі їдемо?" Я кажу, що додому. А чоловік каже, що поїдемо собаці будку купимо, щоб він не замерз... І це крапка. Я розумію, що це постріл. Кажу чоловікові, щоб він швидко тиснув на газ. Я дивлюсь – він живий. А потім повертаюсь, бачу, що в моєї дитини немає пів голови... І його мізки я збирала своїми руками..." – сказала вона і додала, що "їхній синочок до них повернеться".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook