Робочий день народного депутата Ірини Констанкевич розпочинається із самого ранку завершується пізнього вечора. Сьогодні в рамках візиту в Маневицький район першою зупинкою стало село Боровичі. Нардепа тут чекають із самого ранку аби вирішити головні проблеми селища та просто поговорити про наболіле.

Читайте також: Ірина Констанкевич просила допомоги у міністра для хворого хлопця з Маневицького району

"Це справді народний депутат, адже думає про людей, піклується про кожне село", - обговорюють між собою майбутній візит дві жіночки. 

В їдальні місцевої школи "яблуку ніде впасти", бо стільки людей прийшло на зустріч з Іриною Констанкевич. На початку зустрічі, Ірина Мирославівна прозвітувала про зроблене, а тоді і до наболілого. Кожен присутній мав можливість поставити питання народній обраниці, а питань назбиралося чимало. Люди цікавилися і наболілими поправками до Кримінального кодексу, якими передбачалася спеціальна процедура поховань. Однак нардеп заспокоїла селян, повідомивши, що Верховна рада винесла ці поправки на повторний розгляд і питання вже вирішено. Переймалися боровичани і зняттям депутатської недоторканості.

"У Верховній раді всі вже давно говорять про зняття депутатської недоторканості, але далі розмов справа так і не дійшла. У цій залі ми всі розуміємо, що цього не буде, адже провладна більшість у цьому не зацікавлена ховаючи за цією недоторканістю свої статки", - наголосила парламентар.

Серед найбільш наболілих питань – підняття тарифів на комунальні послуги, субсидії, відсутність роботи, війна в країні і багато іншого.

"Єдиним виходом із цієї ситуації є ваше право дати гідну оцінку теперішній владі на майбутніх виборах. Зі свого боку можу сказати лиш одне, що допомагала вам досі, робитиму це й надалі, бо те що болить вам, болить і мені", - запевнила Ірина Констанкевич.

Після офіційної зустрічі люди ще довго не відпускали свого депутата, адже, у кожного болить своє: комусь потрібна допомога на лікування, хтось прохає підтримки на покращення соціально-побутових умов, які нещодавно знищила пожежа, а хтось просто прийшов поговорити і розповісти про те, що вже не сила терпіти, бо вже не раз "стукали у двері" чиновницьких кабінетів, однак їм не відчиняли.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter