Парубій прокоментував жарти "Кварталу 95" та показав таємну кухню в кабінеті

в апартаментах спікера Верховної Ради приймає провідних політиків у дні важливих голосувань або ж і щочетверга, коли завершується основна робота в парламенті. В такі дні Андрій Парубій пригощає гостей білим вином, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Читайте також: Дикцію Парубія жорстко висміяли у новорічній пародії "Вечірнього Кварталу"

"Насправді їдуть ще під час голосування. Дуже часто ще під час голосування приїжджає прем’єр-міністр, може приїхати Яценюк. Як правило, вже після голосування – всі з подихом. Зустрічаємося ми, як правило, отут – ми п’ємо каву. В четвер ввечері є традиція білого вина – по келиху. Переважно італійське, скажу відверто. Італійське найбільш популярне поміж друзів. Канапки з сиром, шинкою – небагато, бо всі намагаються їсти менше борошна", - розповів про такі зустрічі голова парламенту. За його словами, на них говорять про справи. "Дуже рідко буває, що ми обговорюємо щось інше від політики. Це вже буває набагато пізніше", - зізнався він. "Останній бюджет – я пригадую Гройсман, Яценюк, Аваков, Бурбак, Герасимов", - перелічив він своїх гостей після успішного голосування за кошторис 2018 року. Парубій твердить, що вино для свого бару купує сам. "От коли четвер вечір… Ми збираємся, я їм кажу: хлопці, четвер, вечір. Фактично, голосувань у п’ятницю вже немає. І тому на завершення тижня – весь час напруга, неймовірна напруга… Це таке полегшення", - пояснив спікер.

Андрій Парубій показав ТСН таємну кухню у своєму кабінеті, де ночами збирається керівництво нашої держави. Також спікер розповів, як ставиться до жартів "Кварталу 95" та чи комплексує через особливості дикції.

Парубій зізнався, що адекватно реагує на гумор, однак жарти про себе у виконанні "Кварталу 95" розуміє не завжди. "Непросто реагувати, скажу вам чесно. Коли минулого року, напередодні Нового року, вони давали ту сцену, де я з президентом, то до мене було маса дзвінків. Обурених, кажуть: Андрій, ти повинен дати реакцію публічну… Не можу сказати, що це є приємно, хоч донечка моя тішиться. Вона прибігає і каже: "Тату, з тебе знову насміхаються по телевізору", - сміється політик. При цьому він каже, що жарти поміж колегами є цілком звичною справою. "Дуже часто ми між собою стібемося. Ми можемо сперечатися, який кращий спікер, бо нас інколи збирається чотири спікера одночасно", - розповів керівник Ради.

Голова парламенту твердить, що не ходив не курси ораторської майстерності і не займався спеціально щодо покращення своєї дикції. "Ні, я ні з ким не займався. Я знаю, що у мене змалку є певні проблеми, не настільки великі, як показує "Квартал", але є. Намагаюся говорити повільніше та виразніше, особливо коли веду сесію. А окуляри – це не є радість моя, для мене це якийсь такий комплекс. Підіймають руку – я знаю, що там сидять Алєксєєв або Помазанов, і не можу збагнути, хто з них підіймає руку. Інколи такий ефект дивний, коли вдягаю окуляри – враження, що всі на мене дивляться! Бо я сидів без окулярів і не бачив їх так близько", - пояснив політик. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter