Троє учасників п'ятого проєкту "Голос. Діти" переспівали українською мовою хіт італійського тріо "ll Lovo". Серед них – срібний призер проєкту Ярослав Карпук зі Старої Вижівки.

Читайте також: За дурнів нас тримаєте?: у мережі розгорівся скандал через переможця "Голосу країни-10"

Про це повідомляє "Район. Стара Вижівка".

У 2015 році з цією піснею італійці посіли третє місце на "Євробаченні" у Відні і мають свою армію прихильників в Україні. Хлопці особисто відреагували на україномовну кавер-версію свого суперхіта "Grande Amore". Вони почули виконання пісні від українських дітей і готові співати з ними на одній сцені.

Ярослав Карпук, Дарія Бугайчук та Олександр Балабан записали кавер ще до карантину. Автор тексту – Олександр Леоненко. А кліп довелося створювати вже в домашніх умовах.

Читайте також: Оля Полякова "підчепила" коронавірус разом з молодшою дочкою (відео)

"Любов – це найвища, найпрекрасніша чеснота, велике кохання. У нашій версії пісні сказано, що любити – це ділити разом радість та біль", – розповів у сюжеті ТСН старовижівчанин.

Незабаром тріо планує записати ще один хіт. Тренери "Голосу" також поділилися своїми враженнями від кавера.

Детальніше – у сюжеті.

Читайте також: Тіна Кароль разом з Даном Баланом готують сюрприз для своїх шанувальників

"Хлопці зазначили, що вони у захваті від кавера, а також запросили всю команду, яка працювала над цією роботою, на особисту зустріч для близького знайомства. Вся наша команда була запрошена на наступний сольний концерт "Il Volo" в Україні, а виконавцям кавера запропонували виступити на одній сцені з "Il Volo", заспівати разом. Це просто щось неймовірне, ми всі нереально щасливі!" – написав автор україномовного кавера Олександр Леоненко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook