Сьогодні, 19 вересня, близько 13 години на автодорозі сполученням Турбів-Вінниця, неподалік від повороту на с. Козинці Липовецького району  сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів –  Audi Q-7, Volkswagen Passat  та Opel. У результаті зіткнення транспортних засобів загинули водій легковика Volkswagen Passat та його пасажирка. Ще двоє дітей, пасажирів іномарки, доставлені до обласної дитячої лікарні.

Читайте також: Їхав до дівчини: на трасі у кюветі знайшли мотоцикл на волинській реєстрації (фото)

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Audi Q-7 виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з іномарками Volkswagen Passat та Opel.

Водій позашляховика, вінничанин, 1976 року народження, затриманий в процесуальному порядку. На момент вчинення аварії перебував у стані алкогольного сп'яніння.

В аварії загинули мешканці Липовецького району: 61-річний чоловік та 53-річна жінка. З різного ступеня важкості травмами госпіталізовано 8-річного хлопчика та 5-річну дівчинку, які їхали разом з ними в автомобілі.

Обставини та причини ДТП встановлюються слідством.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). 

Санкція статті передбачає  покарання до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: Мікроавтобус із пасажирами перекинувся від зіткнення з легковиком: перші подробиці смертельної ДТП (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook