Голова Луцької районної ради, кандидат на посаду голови Підгаєцької ОТГ Валентин Приходько та депутат районної ради, кандидат на посаду голови Гіркополонківської ОТГ Вадим Веремчук пов'язують обшуки у своїх помешканнях з виборами та відчайдушними спробами влади накрутити рейтинг БПП на Волині.

Читайте також: Тиск влади: у двох кандидатів на пост голів волинських ОТГ провели обшуки по сфабрикованій справі

Про це йшлося під час прямого ефіру 6 грудня на телеканалі "Аверс".

Кандидати розповіли про обшуки, які здійснювали у їхніх помешканнях працівники УЗЕ за сфабрикованими звинуваченнями.

Як поінформував Валентин Приходько, у результаті обшуку не знайшли нічого, що стосувалося б цього провадження – ані документів, ані флеш-носіїв тощо. Не на камеру згодом, з його слів, силовики сказали, що "ноги ростуть з Волинської ОДА", зокрема, до цього причетне керівництво. Жителів Підгаєцької ОТГ він закликав не боятися, адже за ними правда.

Читайте також: "Всі заробимо. Що ти ламаєшся!", – правоохоронець пропонував голові Луцької районної ради "поділити" бюджет

Вадим Веремчук зауважив, що подібних дій влади не було раніше за жодного президента. Такі дії вигідні тим, хто балотується від провладних сил. Влада показує, що може провести обшук, залякуючи таким чином потенційних кандидатів від опозиції. Та додав, що, на його думку, президент навіть не знає про те, що діється на Волині і якими засобами ті, хто тут керує, намагаються накрутити рейтинг БПП.

"Я хочу звернутися до нині діючої влади і до силовиків. Шановні колеги, ви перетнули межу розумного, толерантності, людяності, чесності. Так себе поводять тільки слабаки і перемога буде за нами, я щиро в це вірю", – підсумував Валентин Приходько.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter