Найбільш спритні підприємці активно працюють над наповненням міського бюджету і постійно підвищують туристичну привабливість древнього Лучеська. Неподалік із замком, на головній пішохідній вулиці Лесі Українки, з’явився салон інтимних послуг, який зацікавить багатьох гостей Луцька.

Вже близько трьох місяців у самому центрі міста, під носом правоохоронців працює салон інтимного масажу, який діє під фальшивою вивіскою спа-салону «Юнона» по вулиці Лесі Українки, 7.

Сертифікат на еротичний масаж подарували журналісти телеканалу «Аверс» керівнику СБУ Волині Юрію Фелонюку.

Фірмовий, еротичний VIP-масаж обіцяє занурення у світ релаксу та забуття у компанії двох оголених масажисток із шампанським. А палючі поцілунки та пристрасті триватимуть аж півтори години.

Юрій Фелонюк подарунок прийняв і з радістю обіцяв розділити це еротичне свято з гололовним поліцейським Волині Петром Шпигою.

Аби дізнатися чи є привід сумніватися у невинності салонів еротичного масажу журналісти телеканалу «Аверс» спробували влаштуватися до них на роботу під прикриттям.

Продовження у сюжеті:

Салон з такою «кримінальною» діяльністю працює «під носом» у правоохоронців вже доволі давно, але чи не знали вони про це, беруть сумніви.