У Києві біля ресторану "Монтеккі Капулетті" "засікли" членів аграрного комітету Верховної Ради.

Читайте також: Скандальний екснардеп Ляшко замурував ресторан Тищенка, який приймав VIP-гостей на карантині (відео)

Відповідні фото опублікувало видання "Страна". Відзначається, що народних депутатів від "Слуги народу" Маргариту Шол, Олександа Гайду, Павла Халимона помітили біля входу в заклад. Як пише видання, найімовірніше, депутати вирішили "обмити" ухвалення закону про землю, який напередодні був підписаний президентом Володимиром Зеленським.

Заклад має два окремі входи в окремі зали: "Монтеккі" і "Капулетті". На фото видно, що в частині італійського ресторану "Монтеккі" – темно і закрито, в частині "Капулетті" всередині видно, як ходять офіціанти.

Читайте також: "Це – велике свято, не забудьте привітати з трагедією": нардеп від "Слуги народу" черговий раз феєрично зганьбився (відео)

Як пише видання, ресторан в карантин офіційно працює лише в режимі доставки. У ресторані подають італійську кухню: салати, пасту, піцу, супи. Наприклад, салат з телятиною гриль, артишоками, овочами і руколою коштує 329 грн, паста з м'ясом кролика 299 грн, піца "Цезар" – 247 грн, різотто з морепродуктами – 345 грн, равіолі з бараниною – 194 грн.

Пізніше до закладу під'їхав наряд поліції. Маргарита Шол заявила, що прийшла в ресторан лише доставку забрати. "Я ж іногородній депутат, мені потрібно десь харчуватися", – сказала вона.

Читайте також: У "Слузі народу" придумали, як можуть працювати кафе та ресторани під час карантину

Правоохоронці заявили, що всередині закладу нікого з гостей не виявили. У той же час журналісти "Страны" не бачили, щоб хтось виходив.

"У зв'язку з цим є дві версії. Перша – вони вийшли через чорний хід у двір. Друга – вони сховалися в туалеті на час перевірки поліції (про це нам сказали знайомі цих депутатів). У будь-якому випадку, те, що поліцію не пускали більше 15 хвилин вказує на те, що в ресторані замітали сліди", – відзначили журналісти.

Нагадаємо, народний депутат від партії "Слуга народу" Андрій Холодов з початком карантину виїхав на Кіпр і відтоді не повертався в Україну.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook