Львівські "Карпати" продовжать виступати в українській Прем’єр-лізі у сезоні 2019/20.

Читайте також: Під час матчу "Волинь" – "Карпати" львівські фанати розвели вогнище (фото, відео)

Право залишитися в еліті українського футболу львів’яни вибороли у луцької "Волині". У другому стиковому матчі за місце в УПЛ команда зі Львова здобула перемогу з рахунком 3:1.

"Карпати" вийшли вперед на 37-й хвилині – Дмитро Кльоц розкішним ударом зі штрафного відкрив лік голам у західноукраїнському дербі.

Ще до перерви луцький колектив знайшов сили, аби відігратися. Відзначився у воротах колишнього клубу Денис Кожанов. 31-річний півзахисник "Волині" ударом головою послав м’яч у кут після вивіреної подачі Івана Цюпи.

У другому таймі запекла битва продовжилася. Команди обмінювалися небезпечними атаками, аж поки на 71-й хвилині не стався переломний момент у зустрічі. Захисник "Волині" Сергій Сімінін був вилучений з поля за грубий фол.

Читайте також: Відомий футболіст, який грав за російський клуб, зіграв першу гру за "Волинь"

Отримавши чисельну перевагу, "Карпати" захопили ініціативу і дотиснули суперника. На 83-й хвилині Крістіан Понде точним ударом відправив м’яч у кут воріт Віталія Неділька. А на шостій компенсованій хвилині Денис Мірошниченко виявився першим на підбиранні в чужому штрафному та прирік "Волинь" ще як мінімум на один сезон залишитися у Першій лізі. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook