Керівник Волинського обласного партійного осередку "Європейська Солідарність" Петра Порошенка Іван Мирка займається неофіційними пасажирськими перевезеннями, при тому не сплачуючи податків.

Читайте також: У мережі глузують із кадрових рішень на Волині від "Європейської солідарності" Петра Порошенка

Про це на своїй сторінці у Facebook написав луцький активіст Ілля Токаренко.

"Ну от чесне слово. Сьогодні хотів написати реальну підтримку Івану Мирці – керівнику Волинської Солідарності. Я ще й навіть прокоментував його обурливий пост про той БлаБлакар, про тих зажерливих водіїв, які не платять податків. Написав йому, що він п**датий пацан, мудро глаголиш. І що? Тільки я ото написав, як мені одразу доброжелатєлі Івана Івновича почали скидати будоражливу інформацію, як Іван Іванович шабашить на блаблакарі і не платить податків ще й бере вище тарифу", – зазначає чоловік.

"Я вимагаю або спростування, або визнання, що то правда. Додається сьогоднішній пост про Блаблакарщіків і скрін зроблений особою, що захотіла залишитися невідомою. Іван Іванич, ну невже це правда і ти так нагло плюєш в мої довірливі очі? А як же разом до перемоги ЄС?" – підсумовує Ілля Токаренко.

Читайте також: Волинський політик похизувався здачею українських територій білорусам

Нагадаємо, сьогодні 29 травня у місті Бровари близько 100 чоловік, які "покривають" маршрутні перевезення, влаштували стрілянину між житлових будинків. 

Кримінальні розбірки стали результатом непрозорого розподілу маршрутів між підприємницькими структурами з боку чиновників, що відповідають за цей напрям в Київській області.

В результаті стрілянини троє учасників кримінального розбирання отримали поранення з травматичної зброї.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook