Сьогодні, 27 серпня на Театральному майдані Луцька відбувся символічний концерт-подяка усім лікарям – "Янголам в білих халатах", які щодня, ризикуючи своїм здоров'ям рятують людські життя в умовах пандемії коронавірусу. Під час заходу  усі присутні висловили свою вдячність та підтримку медичним працівникам за їхню віддану та саможертовну працю в умовах пандемії коронавірусу.

Читайте також: "Маленькі зірочки": у Луцьку для особливих діток влаштували свято з бульбашками та солодощами

Автором концерту-подяки став заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець, ідею якого підтримала і Луцька міська рада та Волинська обласна рада. 

Незважаючи на прохолодну погоду, о 18.00 у центрі міста зібралося чимало небайдужих людей, які прийшли подякувати "Янголам у білих халатах". Висловити свою вдячність та підтримкку медикам прийшли також і представники влади та духовенства. Зокрема, це заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Ірина Чебелюк, перший заступник голови Волинської обласної ради, депутат Волиньради Юрій Поліщук та отець Володимир із Кафедрального Собору.

"Найперше, я хочу передати вітання від священнослужителів нашого Собору, а також від митрополита Михаїла. Я бажаю Божого благословення всім. Завжди в Україні було надзвичайно багато подій, які увійшли в нашу історію. Бажаю всім міцного здоров'я, цінуйте час життя, насичуйте його добром, Божим словом та любов'ю. Повага лікарям", – зазначив священнослужитель.

Під час концерту пролунало багато пісень, які виконував сам організатор свята Сергій Скулинець та дитячі колективи. 

"Я хочу подякувати усім, хто прийшов сюди сьогодні, аби подякувати нашим лікарям – "Янголам в білих халатах". Сьогодні наше майбутнє, наші діти теж виступатимуть на цій сцені, аби також щиро подякувати вам", – зазначив Сергій Скулинець, заспівавши символічну пісню-подяку "Лікарям".

Окрім того на сцені виступали вокально-хоровий колектив "Перлинка" та Spivanochka Show, які своїми піснями теж сказали "спасибі" нашим лікарям за їхню невтомну та віддану працю.

Читайте також: Спортивне свято: у Луцьку відкрили сучасний дитячий майданчик (фоторепортаж)

"Карантин трохи вніс корективи в життя міста та кожного з нас. Особливо він позначився на житті наших лікарів. Ми вже дуже сумуємо за всіма заходами, концертами та подіями, які відбувалися в місті. Тому я дуже дякую усім організаторам за таку чудову та унікальну ідею – концерт-подяку лікарям. За можливість сказати велике спасибі за вашу невтомну працю, за ваш ризик, за відповідальність, за недоспані ночі, дорогі наші медичні працівники. Сил вам, наснаги, терпіння та енергії побільше", – зазначила Ірина Чебелюк.

"Сьогодні я маю честь від імені депутатів та керівництва Волинської обласної ради подякувати тим людям, які, ризикуючи власним життям, часом рятують наше здоров'я та наші життя. Шановні медики, міцного здоров'я, достатку, імунітету не лише від хвороб, а й усіляких негараздів", – підсумував Юрій Поліщук.

Протягом усього 2-годинного концерту усі присутні насолоджувалися піснями Сергія Скулинця та дитячих вокальних ансамблів, а також танцювали під кожну композицію, постійно аплодуючи та дякуючи лікарям.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook