Українська співачка Оля Полякова приголомшила шанувальників у мережі, порівнявши один зі своїх сексапільних образів з овочем.

Читайте також: Колишня учасниця гурту "Віа Гра" показала свою вагітність (фото)

Відповідні знімки з'явились на сторінці Олі Полякової Instagram.

Артистка похизувалась пікантним фото, на якому постала у шкіряній спідниці помаранчевого кольору та чорному топі. Вбрання підкреслило її струнку фігуру, пише 24 канал.

Проте запальна Оля Полякова вирішила порівняти свій знімок зі звичайною морквиною. Помаранчевий колір нагадував її спідницю, а поза зірки зі схрещеними ногами була такою ж, як і в овоча. У коментарі до допису співачка жартома запропонувала підписникам обрати краще фото, на що вони миттєво відреагували. Одні засипали Олю Полякову компліментами, а інші – обрали морквину.

Читайте також: Сексуальна Тіна Кароль вразила шанувальників фото у купальнику (фото)

"Полякової більше плюсів: вона корисна не лише для зору, але і для слуху", "Морквина, звичайно, яскравішою виглядає, багато фарб і більш оголена, але ноги трохи не симетричні, тому Оля", "А морква то з целюлітом", "Морква, звісно ж, від неї хоч користь", "Оля Полякова прекрасна кожен день в одязі і без, а ось оголену морква побачиш не щодня", – написали користувачі мережі. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook