Медик з Нью-Йорка розповіла, як в США борються з коронавірусом COVID-19.

Читайте також: "Палати переповнені, не вистачає медобладнання, місця в морзі закінчилися": в одному із найбільших міст – катастрофа через коронавірус (фото, відео)

Про це з The New York Times поділилася лікар Ешлі Брей.

У мережі опублікували відео, зняте реаніматологом міської лікарні Елмхерста. Брей показала, в яких умовах доводиться працювати лікарям в реанімації в розпал епідемії коронавірусу: палати переповнені, не вистачає ліжок, медичного обладнання, необхідного для лікування пацієнтів з коронавірусом в гострому стані, особливо апаратів ШВЛ – їх теж потрібно більше. Лікарні діляться обладнанням між собою.

У лікарів закінчуються засоби індивідуального захисту: доктор Брей сказала, що їй доводиться надягати на чергування одну і ту ж маску з 20 березня. Через брак захисних костюмів вірус вже підхопили десятки співробітників, від лікарів до медсестер.

Читайте також: Учасник антикоронавірусного флешмобу, який облизував унітаз, захворів на коронавірус (відео)

За словами медика, закінчилися навіть місця в морзі, для чого до лікарні довелося підігнати авторефрижератор, де тимчасово зберігаються тіла померлих від COVID-19.

Щодня в лікарню надходять 400 нових пацієнтів 30-50 років з важкими ускладненнями.

У той же час лікарів дивує те, що Америка, прогресивна країна, але вона не може забезпечити елементарним. Нагадаємо, США зараз на першому місці за кількістю хворих у світі – 164 266 осіб.

Читайте також: "Морг заповнений, тіла складають на ковзанці", – лікар про коронавірус в Іспанії

Нагадаємо, Уряд країни прийняв важливе рішення та продовжив дію карантину з 3 квітня до 24 квітня та ввів в Україні надзвичайну ситуацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook