Чоловік керуючої справами Іваничівської районної ради Ніни Шумської захворів на коронавірус. Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: На Волині помер чоловік з коронавірусом

Чиновниця цитує слова завідувача відділення пульмонології Волинської обласної клінічної лікарні Олега Яковенка: "Сьогодні світ розділений на тих, хто вірить в COVID-19 та ні, на тих, хто перехворів на COVID-19 та ще ні, на тих, хто займається цією проблемою та ні. Хворіють всі – молоді та старі, бідні та багаті, вчителі та священнослужителі, медики та всі інші соціальні верстви".

За словами чиновниці її чоловік захворів коронавірусом.

"Ця страшна хвороба неоминула нашу сім'ю, незважаючи на те, що ми всі: від найменшого до найстаршого, дотримуватися усіх карантинних заходів. Проте, сталося те, що сталося, захворів чоловік Анатолій", – пише Ніна Шумська.

Жінка дякую усім за підтримку, хто вселяв надію, піклувався про здоров’я чоловіка та повернув до життя. Також вона висловлює особливі слова вдячності лікарям, медсестрам, санітаркам пульмонологічного відділення обласної та інфекційного районної лікарень за неоціненну працю та добре серце, за боротьбу за людське життя і здоров'я.

Читайте також: COVID-19 на Волині: за добу виявили майже 50 випадків та зафіксували одну смерть

"Дякую також родині, друзям, які доставляли ліки, харчі, не залишали наодинці з проблемами і нас, які перебували на самоізоляції вдома. Щире людське спасибі. 
А маловірам – нарешті переконатися, що ця інфекційна хвороба ходить поміж нами і вона страшна. Тож, бережіть себе", – зазначає чиновниця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook