Президент Володимир Зеленський емоційно привітав свою дружину Олену із днем народження. Першій леді України 6 лютого виповнилось 42 роки.

Читайте також: "Найкрасивіша": перша леді вразила українців новим фото

Слова привітань і подяки для Олени Зеленської зявилися на офіційних сторінках глави держави у соцмережах.

Володимир Зеленський подякував дружині за "кожне слово, кожен погляд і кожен крок, який зробили разом". Український президент водночас написав, що попереду – "довга дорога з несподіваними поворотами та незабутніми враженнями".

"Кохати. Захоплюватися. Пишатися. Бачити твоє відображення в очах дітей. Відчувати твою турботу і підтримку. Бути спокійним і впевненим, знаючи, що ти завжди поруч. Гадати, як ти відреагуєш на новини – приємні чи не дуже. Чекати зустрічі вдома, ніби перед першим побаченням", – написав Президент України.

Глава держави додав, що зі своєю дружиною "може все на світі – і щасливий від цього". 

"Сказати поглядом те, для чого слова бувають зайвими. Разом сміятися й сумувати. Йти по життю на відстані дотику, не втрачаючи зв’язку ні на мить. Це і є людське щастя. Принаймні для мене. Бо моє щастя – це ти", – звернувся Володимир Зеленський до дружини. 

Читайте також: "Наша леді": Олена Зеленська зачарувала мережу новим стильним образом (фото)

Олена Зеленська святкує свій день народження 6 лютого. Цьогоріч, у 2020, їй виповнилось 42 роки. Володимиру Зеленському 42 було 25 січня. 

Президент і перша леді навчались у паралельних класах в одній школі. Їхня спільна історія розпочалась пізніше – після школи, коли обоє були студентами і вчилися у різних інститутах. Весілля Зеленські зіграли в 2003 році. До слова, нинішній глава держави зробив своїй коханій пропозицію через 8 років після знайомства – після того, як пара подивилася мелодраму в кінотеатрі.

Нині ж Олена і Володимир разом виховують двох дітей – 15-річну Олександру та 7-літнього Кирила.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook