У четвер, 1 жовтня, народний депутат України Гео Лерос, як і обіцяв, опублікував записи розмов нібито заступника фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка і колишнього депутата Київської міськради Дениса Комарницького, у яких фігурує ім'я голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Читайте також: Купував вдвічі дешевше, а продавав втричі дорожче: "злили" ще один скандальний запис з братом Єрмака

Виходячи з розмов, спливає, що Єрмак нібито покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві. Голоси, схожі на Тищенка і Комарницького, обговорюють тіньові схеми і публічну дискредитацію своїх опоненті, пише Obozrevatel.

Комарницький, якого Лерос називає "головним корупціонером в Києві", говорив з Тищенком, який, нагадаємо, доводиться кумом Єрмаку, по гучному зв'язку. Розмова велася у бані.

"У Комарницького провели обшуки, пов'язані з корупцією на Воскресенському мосту (навколо його будівництва – Ред.). Він зв'язується зі своїм партнером Тищенком, який загасив цю справу за допомогою Зеленського і Єрмака". За що "смотрящий" йому дуже вдячний. Більше Комарницького ніхто не чіпає", – прокоментував Лерос.


"Коля, ми все заберемо!"

Комарницький каже по телефону Тищенку, що він не боїться кримінального переслідування.

"Такого у мене не було. Щоб якась собака бл*ть подивилася в нашу сторону бл*ть, а ми, бл*ть, по кутах розбіглися. Ніколи. Просто ніколи. Бл*ть, ну їм з нами не пощастило, братик... Вони не тих кусають. Все, Коль. Все заберемо. Ось ти подивишся", – обіцяє він.

Читайте також: "У мене брат біля президента. Всім ж*па!": скандал довкола брата Єрмака отримав новий поворот

За словами Комарницького, "при нашій владі це все бл*ть вкрадено".

Далі Комарницький нагадує нібито Тищенку про його бандитське минуле.

"Добре, що ми з тобою ще з того часу, так?.. Ні, ну дивися, слава Богу, що наш з нами. Тому що я переживав, щоб він не почав там, знаєш..." – зазначає він, ймовірно маючи на увазі главу Офісу президента Андрія Єрмака.

Комарницький згадує про історію з вантами, які пропали з Подільсько-Воскресенського моста в Києві.

"Ну ти йому сказав, що ванти не знайшли? Ахах... Напиши, скажи, що все нормально. Сп*зджені ванти з моста не знайшли, бл*ть, добре заховали. Ха-ха-ха..." – просить він передати Єрмаку.

Згідно з чутками, в 90-х Тищенко був активним учасником злочинних угруповань, завдяки допомозі яких сколотив цілий статок.

За деякими відомостями, в 1988 році він зв'язався із злочинним угрупуванням і, досягнувши певних успіхів, з шумом з неї пішов. Зараз, кажуть джерела, ресторатор розпрощався з бандитським минулим, однак нібито і далі вдається до незаконних методів ведення бізнесу.

"Добре, що дійшло до Першого. Андрій підключився"

Іншу телефонну розмову Комарницький веде з одним з народних депутатів про створення групи всередині фракції "Слуга народу".

"Групу, яка підтримує політику Першої людини, яка консолідована... Ти не зрозумів, там кіпіш,.. цієї справи, вона долетіла туди до Першого, слава Богу... Андрій включився", – розповів він.

Читайте також: "Російський народ – наші друзі": одіозний Тищенко зробив дивну заяву (відео)

У черговій розмові з Тищенком Комарницький розповів про обшук у своєму будинку і про реакцію сина.

"Старший син, ти що, себе так проявив. У мене в вітальні ходять, десь щось нюхають, він сидить у мене в кабінеті, мене набирає... Цей документ, цей документ, зброя поховалася вся по сейфах. Тобто за дверима обшук, а він сидить – документи, що про всяк випадок в шредер, що в сейф. Молодець", – зазначив він.

"Язики їм треба відрізати"

Також записана розмова Комарницького зі своєю дружиною, яка розповідає, хто публічно критикує чоловіка. Зокрема, вона згадує депутатів Київради Ігоря Мірошниченка та Олександра Пабата.

"Цей під*рениш з хвостом у вишиванці Мірошниченко, або як його, вонючка, сидить ротом своїм поганим. Пабат якогось х*я там... Що ви, чорти, фу, язики їм треба пона це, відрізати", – сказала дружина.

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли,що кандидатка у мери столиці України Верещук навіть нецензурно послала Тищенка – голову київського міського осередку партії "СН" – на три букви. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook