Жінка, якій зателефонували з "12 каналу" Володимира Пащенка та запропонували роботу, а також гідну заробітну плату, залишилась без нічого.

Читайте також: Луцька інста-бабуся звернулася до адвокатів через образу газетярами Володимира Пащенка

Про це Іра Кашуба написала на своїй сторінці у Фейсбук.

Вона розповідає, що до неї зателефонували та запропонували роботу.

"Щира пані розповіла про умови праці:"Ви будєтє падбірать пєрсанал,на врємя ми с вамі "падпішем цивільна-трудавой дагавор,ви папробуєтє,вас всєму абучят і абяснят". Добре,умови мені підійшли,заробітна плата,яку обіцяли теж. Я погодилась. Далі стало цікавіше. Ніхто нічого не допоміг, не пояснив,всі лише вітались,окремі особи "через зуби". Але мене таким не візьмеш і не налякаєш. Коли в кабінет приходили за порадою я чула від наших добрих українок фразу: "Інформація-це гроші. Плати і ми покажем,розкажем". Це говорилось до колег! Працівників,з якими пліч-о-пліч ви будуєте країну,установу, врешті-решт відносини. Людські відносини", – йдеться у дописі.

Ірина зазначає, що договір з нею так і не підписали, а від колег вона постійно чула, що ті збираються звільнятися, кожен з різних причин – несвоєчасна виплата заробітної плати, оплата меншої заробітної плати, ніж обіцяли, нелюдське ставлення керівництва і помічників.

Читайте також: Відео із затриманням водія телеканалу "Аверс" змонтували: луцькі патрульні у змові із "кишеньковими" ЗМІ?

Вона пригадує випадок, коли дівчина з окупованої території, яка приїхала сюди на роботу, а натомість отримала нервовий зрив, передінфарктний стан та місяць лікарні з капельницями і звільнення.

"З 9 до 18 год три дні я телефонувала потенційним працівникам,пропонувала роботу,в якій умови були просто суперові,але ніхто не погоджувався,бо як-то кажуть:репутація скаче попереду на коні і махає червоним прапорцем", – зауважує жінка.

Однак вже на четвертий день, з нею вирішили попрощатись, грошей так і не заплатили, і почали ігнорувати.

У коментарях користувачі обурюються і зазначають, що подібні ситуації трапляються і на інших фірмах Пащенка. 

 

 "А потім дивуються за що ресторани підпалюють", – написав Oleg Maher. 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter