Євген Комаровський розповів правду про ліки та вітаміни, які нібито можуть допомогти уникнути зараження коронавірусною інфекцією. При цьому він заявив, що єдиний спосіб не захворіти – це вакцинуватися.

Читайте також: Розкопували свіжу могилу: на Волині переплутали тіла покійників − ЗМІ

Експерт зазначив, що зараз немає дієвої вакцини, яка б повністю пройшла всі випробування. Про це Комаровський розповів на своєму YouTube-каналі.

"Все, що ви чули про цинк, про вітамін D, вітамін С – це все не має ніякого відношення до ймовірності захворіти", – зазначив Комаровський.

Він додав, що лікарі можуть радити ці вітаміни своїм пацієнтам, у яких їх дефіцит. Це може допомогти хворобі протікати в більш легкій формі.

При цьому факт зараження COVID-19 залежить від двох факторів: від того, з якою кількістю вірусу ви зустрілися, в якому стані знаходиться організм у момент цієї зустрічі.

Для підтримки організму в хорошому стані необхідно дихати чистим прохолодним повітрям з рівнем вологості 40-60%. Також потрібно зволожувати дихальні шляхи сольовими розчинами і пити багато рідини.

Читайте також: У Луцьку створили консультаційний муніципальний центр з питань COVID-19

При цьому якщо здорова людина 15 хвилин буде перебувати в задушливому приміщенні, у якому знаходяться віруси, то зараження не уникнути.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook