Чоловіка, який захопив міст "Метро", вдалося затримати завдяки роботі спецназу "Корд" та "Альфа", які прикриваючись бронетехнікою наблизилися до автомобілю, в якому знаходився озброєний чоловік. Про це повідомляють джерела Depo.ua.

Читай також: Чоловік погрожує підірвати міст – почалась стрілянина, пригнали БТР (оновлено, фото)

Ним виявився 42-річний вихідець з анексованого Криму Олексій Белько, – пише 24tv. Белько їхав по мосту на авто Opel білого кольору. Посередині споруди він зупинився та вийшов на дорогу. Чоловік пригрозив підірвати усе навколо, а в руках тримав сумку та невідомий пристрій, що може бути вибухівкою.

Згодом він почав стріляти з автомобіля у повітря. На місці працюють усі підрозділи спецслужб, стягнули броньовану техніку. Правоохоронці підозрюють, що Белько може готувати теракт. 

Олексію Бельку 42 роки. Він народився у селиці Форос, що на території окупованого Росією Криму.

У червні 2019 року чоловік отримав військове звання старшого сержанта. Раніше він обіймав посаду начальника радіостанції радіоцентру польового вузла зв'язку військової частини А 3628, що розташована у Броварах Київської області.

26 червня суд визнав Белька винним у тому, що він самовільно покинув військову частину. Олексію призначивши покарання у виді арешту з утриманням на гауптвахті на 7 діб.

До слова, у поліції розповіли, що нещодавно Белько добровільно здав Деснянському районному управлінню 1 кілограм вибухівки та 88 патронів, які нібито знайшов "у сейфі у селі на Чернігівщині".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook