У Луцьку у Старому місті на Замковій площі молодики влаштували дрифт автомобілями на місці, де вдень поставили лампадки які запалили в пам’ять про жертв Голодомору.

Читайте також: У Луцьку вшанували пам'ять жертв Голодоморів (фото)

Про це у соцмережі Facebook написав лучанин Arthur Gautama.

"Молодики вирішили, що серце Луцька чудове місце, аби показати своїм кралям, як вони круто дрифтують. Нагадаю, що Замкова площа все ж виконує роль пішохідної, а вже тоді як парковка чи дорога. Тобто тут не те що дрифтувати не можна, тут і їздити треба лише повільно, надаючи перевагу пішоходам. Але цих молодиків це не дуже цікавило. Вони настільки були в захваті від такої можливості там поганяти, що коли один із їхніх колег переїхав лампадки, запалені в згадку про жертв Голодомору, то решта компанії просто посміялися з цього. Звісно, цього вечора він не перший і не останній це робив", – пише чоловік.

"На жаль, приїзд поліції не надто змінив ситуацію. Просто всі роз‘їхалися після дискусії в якій ніхто себе винним не вважав. "А де ж нам кататись?", "Та то нас трохи занесло", "Та ніхто ж не катався", "Я взагалі не знав, що сьогодні День пам‘яті жертв Голодомору", "Та тих лампадок зовсім не видно". Останнє сказав і один з поліцейських. Одне авто навіть проїхало через ці лампадки на очах у поліції", – зауважує Артур.

Читайте також: "Відморожений на всю голову": скандальний активіст відзначився цинічною заявою про смерть молодого лучанина

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook