У Луцьку, на перехресті вулиць Гнідавська та Потебні трапилась дорожньо-транспортна пригода, загинула жінка та ще троє травмовано.

Читайте також: На Волині жінка за декілька днів "згоріла" від пневмонії

У Луцьку міську клінічну лікарню швидка медична допомога доставила 3-х потерпілих: одна госпіталізована, двом надано амбулаторну допомогу, повідомляється на Facebook-сторінці лікарні.

Ще одна аварія у цей день сталася у Гіркій Полонці. Там також постраждали люди. Трьом потерпілим надали амбулаторну допомогу і відпустили додому.

Крім того, у минулі вихідні, починаючи з 16-ої години 25 вересня по 8.00 28 вересня, до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 85 пацієнтів, з них − госпіталізовано 53, надано амбулаторну допомогу − 32.

У травмпункт звернулося 92 травмованих, з них − 16 з переломами. 11 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 2-х покусали тварини. 14 разів викликали вузьких спеціалістів з дому у позаробочий час. В операційному блоці виконали 14 оперативних втручань.

Читайте також: Луцька маршрутка потрапила в аварію у Рівному, постраждали троє людей, серед них − дитина (фото)

За статистикою більшість ДТП стається тоді, коли водій за кермом знаходиться напідпитку.

"Звертаємося до тих, хто сам не водить авто з проханням боротися з пияцтвом за кермом. Не допускайте, щоб будь-хто з рідних чи знайомих сідав за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть себе і будьте здорові!" − йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook