У Київській області квартирантка зарізала власника помешкання, бо він розбудив її серед ночі.

Читайте також: Невідомий до смерті забив адміністратора готелю в Умані (відео)

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

За версією орендарів, господар нібито посеред ночі з останніх сил дістався додому з тяжким пораненням. Вони намагалися його врятувати й одразу викликали швидку.

Місцеві патрульні не раз виїздили за адресою через п’яні сварки мешканців квартири. До того ж на сходах в під’їзді правоохоронці не виявили жодної краплі крові.

Однак, винуватицю трагедії затримали за гарячими слідами , не залишивши їй жодної можливості втекти. За дві години вже протверезіла винаймачка кімнати зізналася у скоєному.

Читайте також: 19-річний хлопець скоїв замовне вбивство за 2 тисячі гривень

Виявилося, що близько третьої години ночі квартирантка разом із своїм співмешканцем після розпиття алкоголю спали. Жінку розбудив власник квартири, який щойно прийшов та намагався потрапити всередину. Це розлютило жінку і вона схопила зі столу ніж.  Після скоєного зловмисниця розбудила свого чоловіка і той зателефонував в лікарню.

На жаль, врятувати життя потерпілого не вдалося. Чоловік помер в реанімаційному відділенні під час надання йому медичної допомоги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Знаряддя злочину з квартири поліція вилучила. Жінка наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Продовжується досудове розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter