Український музичний гурт презентував пісню "Щедрик" у новій обробці. The Hardkiss поєднали різдвяну композицію зі своїм новим хітом "Helpless", що став першим оприлюдненим синглом п'ятого альбому "Акустика. Live", вихід якого заплановано вже 2020 року.

Читайте також: "Сподіваюся, Потап фоткав": Настя Каменських повністю оголилася на фото

Сьогодні, 24 грудня, на офіційному ютуб-каналі українського рок-гурту з'явився запис з концертного виступу The Hardkiss у рамках останнього концертного проєкту. Саме композицією "Helpless" музиканти вирішили представити широкому загалу альбом "Акустика. Live", пише 24 канал.

На особистій сторінці в інстаграмі фронтвуменка Юлія Саніна поділилася кадрами з виступу, сповнюючись найтеплішими емоціями та дитячими спогадами напередодні новорічних та різдвяних свят. 

"Ділюся з вами часточкою магії, яку ми створили на Акустичному концерті. Для мене це водночас найсильніша та найскладніша композиція концерту, яку я обожнюю", – зізналася співачка. 

Пісня "Helpless" отримала нове звучання та чарівно поєдналася з різдвяною народною композицією "Щедрик" у музичній обробці Миколи Леонтовича.

Альбом The Hardkiss "Акустика. Live" побачить світ вже на початку 2020 року.

Читайте також: Вагітна?: Леся Нікітюк спантеличила фото у спокусливому міні

The Hardkiss  – Helpless/Щедрик: дивіться відео онлайн 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook