Леся Нікітюк під час карантину в рідному Хмельницькому не дає занудьгувати ні собі, ні підписникам, ні навіть самому Джареду Літо!

Читайте також: "Дуже багато цілується з іншими": Потап розказав шокуючу правду про Настю Каменських

Ведуча два рази "зустрічалася" зі своїм кумиром в прямому ефірі і не могла приховати несподіваної радості. А пізніше, надихнувшись, навіть зробила кумедний відеомонтаж, на якому всесвітньо відомий музикант заговорив .... українською, пише РБК

Також Леді Ле щедро ділиться з шанувальниками пікантними кадрами своєї спокусливій фотосесії, зробленої в одному зі столичних готелів. Фотосет вийшов дуже відвертим, а теледіва інтригує фанів, викладаючи по одному знімку, від якого перехоплює подих.

Так, Леся опублікував звабливе фото, на якому розташувалася в кріслі, прийнявши спокусливу позу.

На ведучій – сітчасте боді, що підкреслило її ідеально стрункі форми, вбрання дозволило оголити стегна і сфокусувати увагу на нескінченних ніжках теледіви. Вона доповнила гарячий образ лише помаранчевими босоніжки на шпильці з гострими носами і пікантною шнурівкою на щиколотці.

"Просиджу цей карантин красиво. Головне, щоб ноги не набрякли", – залишила кокетлива Леді Ле жартівливий підпис до обпалюючого кадру.

Читайте також: Леся Нікітюк знялася в ультравідвертій білизні (фото)

Шанувальники оцінили результат жаркого фотосету ведучої і залишились в захваті від побаченого. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook