Напередодні новорічних свят організатори концертів і закритих заходів розповіли про ціни на виступи українських зірок, а також які вечірки чекають на українців. За словами експертів, у цьому році все набагато скромніше, ніж у минулому.

Читайте також: "Сподіваюся, Потап фоткав": Настя Каменських повністю оголилася на фото

Про це повідомляє Старана.

При цьому наголошується, що ці зміни не стосуються цін на корпоративи, виступи багатьох зірок на них навпаки подорожчали.

Лобода любить епатувати публіку / фото УНІАН

Співачка Світлана Лобода в Україні зараз виступає тільки на приватних заходах. Зовсім недавно її запросили заспівати на 60−річчя великого бізнесмена Олександра Ярославського в Харкові, де веселилися багаті і знамениті. Але концертів тут у неї немає, так як націоналісти і радикали постійно їх зривають. Світлана успішно виступає в Росії, недавно заспівала на фінальній "Пісні року" в Москві. З усім тим, ціна за корпоратив з співачкою весь час зростає.

"Зараз вона коштує не менше $150 000, її часто запрошують в Америку і Монако. Лобода − це блискітки, шик і золото. Вона мало не символ будь−якого новорічного застілля. До речі, чули, її директор Нателла Крапівіна в одному з інтерв'ю сказала, що цінник сягає і до $400 000, але думаю, це якась форс−мажорна ситуація, типу Мадонна не приїхала і треба виступити тут і зараз", − розповів на анонімних умовах організатор закритих вечірок.

Що стосується Андрія Данилка (Вєрка Сердючка), то на хвилі виходу нового кліпу, присвяченому різдвяних свят − пішла нова хвиля попиту і артист підняв ціну до $70 000.

Нова пісня називається Make It Rain Champagne − "Зроби дощ із шампанського" і її вже крутять на всіх радіостанціях.

Тіна Кароль, Наталя Могилевська та Олег Винник їдуть в Харків

Як виявилося, саме у харків'ян будуть дуже насиченими 31 грудня та 1 січня. Сюди їде багато зірок. Співачка Тіна Кароль за день до нового року виступить з концертною програмою в Харківському державним академічному театрі опери та балету (ХАТОБ). 31−го грудня її концерти відбудуться о 16:00 і о 19:00. Квитки коштують від 300 до 1250 гривень і їх залишилося дуже мало, особливо на вечірній концерт.

/ instagram.com/tina_karol

"В новорічний період, конкретно з першого грудня − ціни на зірок завжди дорожче. У півтора−два рази. Якщо в звичайний день Тіна Кароль погодиться виступити у вас за $25 000, то в новорічну ніч − це буде не менше $50 000. До речі, її "забронювали" ще у вересні. Багато хотіли послухати Кароль в новорічну ніч, але чули відмову. Думаю, Тіна буде співати на суперзакритій вечірці у олігархів чи політиків, знаєте, коли просять не викладати відео в "Instagram". Швидше за все, навіть в Харкові, тому що її концерт закінчиться не раніше 22:00, а там вже і Новий рік на носі", − розповідає анонімних умовах джерело одного з івент−агентств.

У Харкові також зустрінуть Новий рік артисти Наталя Могилевська та Олег Винник.

"На Соборній площі буде святковий концерт. У цьому році мерія міста запросила Наташу, Олега і репера Серьогу, щоб вони заспівали для харків'ян. Гонорар Винника в цьому році виріс, він може попросити і $70 000. Наталя Могилевська коштує не менше $30 000. До речі, наскільки мені відомо її покликали ще на приватне захід у цьому ж місті", − пояснює організатор вечірок для Віпів.

Читайте також: Доньку Кузьми Скрябіна показали в мережі: як виглядає єдина спадкоємиця легендарного співака

Оля Полякова та студія "Квартал 95" збирають гостей в Києві

фото УНІАН

В цьому році ресторани практично не робили акцент на зірках у своїх новорічних програмах. Найбільш гучна вечірка в Києві буде одна − в конгрессно−виставковому центрі "Парковий". Її анонсують, як головну новорічну ніч країни 2020.

Хедлайнером буде співачка Оля Полякова, також планує виступ кавер−гурту Premier Project і діджея, якої поки тримають в секреті, а розважати гостей покликали студію "Квартал 95". Ведучі вечора Євген Кошовий і Степан Казанін.

Місце за столиком для дорослого коштує від 8000 до 16 000 гривень. І вільних столиків залишилося тільки три на даний момент. Вартість квитка для дітей від 2−12 років: 3000 гривень, включаючи дитяче меню (без посадочного місця в основному залі).

Івент−менеджери стверджують, що виступ студії "Квартал 95" у новорічну ніч може сягати $60 000. Але сам Володимир Зеленський ще не будучи президентом в інтерв'ю Дмитру Гордону сказав, що гонорар кварталівців − €20 000 ($23000).

"20 тисяч євро коштує виступ "Кварталу" на корпоративах". Пропонували полетіти в Москву, провести якесь великий захід за $250 тисяч. Я відмовився", − сказав він, швидше за все, маючи на увазі гонорар в звичайний час, а не на новорічні свята.

"Оля Полякова, наша Бейонсе, її звуть всі. Як тільки мова заходить про вечірку − відразу всі хочуть Олю. У минулому році вона планувала залишитися вдома і зустріти Новий рік в колі сім'ї, але в останній момент передумала і полетіла на закриту вечірку в штати. Цього разу організатори таки умовили її залишитися в Україні і запропонували виступити для бомонду в "Парковому". На скільки я знаю, її гонорар становив не менше $70 000", − сказав наш співрозмовник з івент−агентства.

Макс Барських і MONATIK збільшили вартість

фото УНІАН

Співак Макс Барських в кінці грудня летить в Майамі (США). У нього там заплановано два заходи. Спочатку він виступить у нічному клубі, куди продаються квитки для всіх бажаючих, а потім вже заспіває для вузького кола гостей.

"Макс − без перебільшення найдорожчий український артист, напевно, не тільки у нас, але і у всіх країнах СНД. В минулому році залишився в Києві, щоб виступити у фешенебельному готелі Fairmont своєї хорошої подруги Єлизавети Юрушевої. У цьому ж − співак віддав перевагу Майамі − з−за теплого клімату, та й звідти летіти до Лос−Анджелеса, де він живе останні кілька років набагато ближче, ніж з країн СНД. У новорічну ніч Барських заробить близько $200 000, оскільки гонорар за кожну з вечірок буде не менше за $100 000", − пояснює івент−менеджер і додає, що затребуваність артиста зростає з кожним роком.

Діма Монатік (MONATIK), шоу якого зібрало повний стадіон НСК "Олімпійський", де танцювали не тільки його колеги і фанати, але і був присутній сам президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою − від публічних новорічних заходів відмовився. За нашою інформацією, MONATIK виступить на закритій вечірці. "Його гонорар в грудні склав $40 000, але в новорічну ніч він виставив тариф $70 000 і це логічно з урахуванням його популярності", − говорить інсайдер.

Читайте також: "Питав Бога: де моя мама і тато?": DZIDZIO розповів трагічну історію свого дитинства

Настя Каменських залишиться вдома, а Руслана заспіває для киян на площі

instagram.com/kamenskux

"На скільки мені відомо, співачка NK (Настя Каменських) працювати в новорічну ніч не буде, але взагалі її гонорар зараз не менше $25 000, тому в свята ціна може досягати і $40 000. Що стосується Руслани, вона все ж більше зараз позиціонує себе як громадський діяч, борець за екологію і творчий натхненник. Днями повернулася з Амстердама (Нідерланди), де був великий концерт найяскравіших зірок "Євробачення". Але співачка все ж виступить у новорічну ніч для киян на Софійській площі, це виступ коштує не менше $20 000", − розповідає представник івент−агентства.

Читайте також: Літак, на борту якого перебували "Время и Стекло", потрапив в аварію

Є інтерес до Alyona Alyna та дуету Alyosha & Vlad Darwin

Артисти не першого ешелону теж будуть виступати в новорічну ніч, деякі навіть по кілька разів. Приміром співак Артем Пивоварів, гонорар якого $10 000 заспіває в 4 закладах Києва: "Маяк", "Villa Riviera", "HAVANA" і "Сейф", тим самим заробить $40 000. Новий хіт Світлани Лободи "Світу мало" написав Пивоваров, який вважається не тільки популярним виконавцем, але і відомим автором пісень.

facebook.com/ANCHORAward

"Активно цікавляться реперкою Alyona Aloyna. Вона в цьому році неодноразово виступала на фестивалях, зібрала свою аудиторію. Коштує вона до $15 000. І ось після того, як співачка Альоша і Влад Дарвін (Alyosha & Vlad Darwin) відновили дует і готуються до великого сольного концерту, їх теж замовляють на заходи романтичного плану: весілля, заручини, дні народження. Гонорар дуету $6000−7000, в новорічну ніч будуть співати за $10 000 на корпоративі", − підсумував івент−менеджер.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook