Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Лохотрон у центрі Луцька: містяни масово ведуться на "чудо-панацею"

середа, 25.07.18  12:46
Лохотрон у центрі Луцька: містяни масово ведуться на

Вилікувати чи не від усіх хвороб за допомогою кількох "чудо-масажерів" обіцяють  у салоні, розташованому в ста метрах від Луцької міської ради.

Читайте також: У 80-річного волинянина видурили 50 тисяч гривень

Про це на своїй сторінці  у Фейсбук написав Ілля Токаренко.

"В ста метрах від міської ради – Лохоторон! Величезна черга з пенсіонерів, всередені нема де сісти. Всі уважно слухають про панацею від катаракти, хворих ніг. Запитав у директора (молодого хлопця) чи ліцензований апарат, на що отримав незрозумілу відповідь стосовно того, що це не панацея, але люди кажуть, що їм помагає.

Читайте також: "Свідомий" депутат Луцькради нахабно збрехав містянам у прямому ефірі

На сайті виробника жодної Української ліцензії на товар. Так саме і в офісі цієї контори. Кажу йому, "кого ви дурите"? Бабусі з дідами останнє віддають, на що отримав відповідь – "так ви запитайте в них". Вони кажуть що їм помагає. Сц*ка. Я х*рію.

Сказав, що до кінця дня знайде мені документи, бо немає часу. Я тим часом погуглив. І все стало на свої місця. Ціла купа скарг по всій Україні і саме головне, що в дійсності жодної специфікації та ліцензії на чудо-панацею немає. Нічого особистого, суто бізнес", – написав Токаренко, додавши фото підозрілої контори.

Відзначимо, що в Україні було зафіксовано безліч скарг на діяльність центрів з даними масажерами. У МОЗ вони не отримували ліцензій та дозволів. Ці контори зазначають, що їхні чудо-масажери є лікувальними. Насправді ж, прилади є звичайними побутовими масажерами і не мають лікувального ефекту. Дозволів на медичну практику такі центри в Україні не мають. Здебільшого їхніми клієнтами є довірливі пенсіонери.

Подібні "лікувальні" центри діють і в інших містах. Зокрема, у Тернополі, де розповсюджуються рекламні буклети про "панацею".

Додамо, що за інформацією порталу te.20minut.ua Україні у виставко-демонстраційних центрах NovuMedical після кількох процедур з масажерами пропонують купити прилади, вартість яких складає орієнтовно 13 тисяч грн. Адже, начеб то, користуватись масажером необхідно стабільно продовжувати для повного "зцілення".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    Саша

    26.07.2018 18:18:47

    Мої лабухи батьки повелись на це,хоча я вмовляв їх не купувати

  • U

    саша

    26.07.2018 18:22:37

    Ну так мої дауни теж повелись лохи на це й купили той масажер,я їм казав і вмовляв,не подіяло

  • U

    Анонім

    26.07.2018 21:07:06

    Шановний авторе, підійдіть, грамотно запитайте і Вам нададуть усі необхідні сертифікати з печатками. Сподіваємося це допоможе Вам розширити кругозір і не виявляти некомпетентність, чи, що гірше, свою власну думку, щодо обладнання з яким Ви не знайомі.

    U

    Анонім

    26.07.2018 22:54:00

    Уроди шкуродери доберусь і я до вас в стареньких останні гроші видурювати

    U

    Фотошопщик

    29.07.2018 14:46:28

    Шановний/на, Після ретельної перевірки ваших "сертифікатів" можу видати ще кілька подібних. Дешево і швидко. Ідеально володію фотошопом. Можна навіть дописати що ваші апарати для масажу очей виліковують геморрой, який ви собі здобуваєте вводячи в оману людей і який з часом вилізе і сам настукає по черепній коробці.

  • U

    Анонім

    27.07.2018 16:11:07

    Моя бабуся 20 тис потратила.втюхали.казав що лохотрон.вона всеодно купила.закрити їх гадів пенсіонери на похорон збирають а вони сволоти все вигрибуть.на що дивиться поліція

    U

    Де логіка

    02.08.2018 11:35:58

    Лохотрон згоден, але те що Ви пане написали то повний треш. Ви хворі. Пенсіонери збирають на похорон але потратисьсь на те що полегшить життя (так апарат обман і лохотрон). Але Ви на усю голову хворі. Вони пенсіонери жити хочуть а ви прпонуєте збирати на похорон. Тут мова про обман а ви акцентуєте про гроші на похорон, у Вас проблема з клепками.

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :