Луцька парафія запрошує до благодійної акції "Катя здорова", яка відбудеться у недільній школі громади Святителя Феодосія Чудотворця, архієпископа Чернігівського, де навчатимуть живопису заради термінового лікування важкохворої дівчинки Каті Ребрини.

Читайте також: 3-річній дівчинці з Луцька терміново потрібна допомога для лікування страшної хвороби

Як повідомив настоятель протоієрей Петро Стеблина, у суботу, 8 лютого, о 16 год проведуть майстер-клас, де, виготовляючи сувеніри, вихованці разом із батьками вчитимуться милосердя і доброти. Про це інформує Волинська єпархія ПЦУ.

Вартість заняття – від 120 гривень. Кошти буде передано батькам 3-річної Каті, хворої на нейробластому.

Благодійні ярмарки для онкохворої Каті цьогоріч уже провели в обласному центрі, в Свято-Миколаївському чоловічому монастирі с. Жидичин Ківерецького деканату.

На лікування дівчинки у Республіканському науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології в Білорусі потрібно назбирати 60-70 тисяч доларів.

Читайте також: У немовляти з Волині – рідкісна хвороба: потрібні кошти на операцію

Небайдужі, які хочуть допомогти Каті, можуть перерахувати кошти на картку "Приватбанку": 5168 7422 0690 3720 (тато Віктор Ребрина).

Бажаючі взяти участь в акції можуть записатись на сторінці парафії за посиланням: https://www.facebook.com/groups/326835631495096/permalink/584051825773474/.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook