Стартували роботи над зйомкою другої частини комедії "Скажене весілля»", в якій зніматиметься уродженець Луцька, відомий співак Дмитро Монатік. Повідомляє ДержКіно України.

Читайте також: Монатіку хочуть присвоїти звання "Народного артиста України"

"Розбито тарілку на честь старту зйомок комедії "Скажене Весілля 2". У центрі історії – Василь Середюк (Назар Заднепровский) – турботливий батько, вірний чоловік, вправний господар. Минув рік, відколи молодша дочка вбралася у весільну сукню. Емоції вщухли, і темпераментний батько тільки-но дихнув на повні груди, як.. старша донька приводить у дім неочікуваного зятя, та ще й якого! А отже, на нас чекає ще одне скажене весілля. І щоб пережити його, Василю доведеться акумулювати всі свої сили і задіяти приховані резерви. На глядача чекатимуть нові герої, нові курйози і нові випробування.

"Історія у "Скаженому Весіллі 2" має відбуватись не лише за всіма канонами, встановленими у першій частині, – говорить продюсер фільму і виконавець ролі Назарія Запухляка Юрій Горбунов, – не просто бути логічним її продовженням. Вона мусить перевершити свою попередницю. Великий успіх зумовлює й дуже великі сподівання глядачів щодо сиквела, а отже – надвисокі вимоги до кінцевого продукту. Чи зможемо ми виправдати ці сподівання? Я певен, ми впораємось".

В комедії з’являться нові зіркові обличчя, серед яких Позитив – учасник гуртів "Время и Стекло" та MOZGI. Співак долучиться до комедійного дуету отця Євлампія та диякона Пилипона (Дмитро Монатік) у ролі хориста Кіндрата, а також стане музичним співпродюсером фільму.

Читайте також: Скоро буде троє: Монатік знову стане батьком?

Зазначимо, що стрічка стала одним із переможців 11-го конкурсного відбору Держкіно, заручившись фінансовою підтримкою держави.

"Перша частина фільму мала неймовірний успіх: "Скажене весілля" не тільки окупилося в прокаті і стало прибутковим, а й лишиться в історії як перший фільм, продюсери якого повернули державі залучені кошти з відсотками. Бажаємо "Скаженому весіллю 2" перевершити цей успіх", – прокоментував голова Держкіно Пилип Іллєнко.

На кінотеатральні екрани продовження найкасовішої комедії 2018 року вийде під Новий рік – 25 грудня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook