Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 18 грудня на 143 км автодороги Київ-Чоп, смертельні травми отримав 57-річний пішохід.

Читайте також: Повідомили деталі смертельної аварії, що сталась на трасі Луцьк − Ковель (фото)

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 18 грудня близько 17:50 поблизу с. Кам’янки Житомирського району, повідомляє поліція Житомирської області.

Попередньо встановлено, водій автомобіля Toyota Sequoia, 54-річний житель міста Луцька, рухаючись у напрямку столиці, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Унаслідок ДТП пішохід, 57-річний житель Житомирського району, отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події.

Читайте також: П'яний волинянин перевернув авто у ДТП та розпочав бійку у Львові (фото, відео)

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

"Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію 102", − йдеться на сайті поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook