Четвертого квітня, працівники групи реагування патрульної поліції Млинівського відділення у селі Новоукраїнка зупинили автомобіль "Volkswagen T4", водій якого помітно нервував та не надав дозволу працівникам поліції оглянути салон авто.

Читайте також: Нічна погоня у Луцьку: поліція наздоганяла п'яного водія

Шостого квітня, на підставі ухвали суду слідчі Млинівського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури провели обшук в автомобілі "Volkswagen T4", який належить 34-річному жителю Луцька, повідомляє сектор комунікації поліції Рівненської області.

У мікроавтобусі правоохоронці виявили та вилучили 79 ящиків горілки сумнівного походження із акцизними марками з ознаками підробки.

За цим фактом триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України.

Крім того, відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів). Матеріали провадження скеровуватимуться за підслідністю до Державної фіскальної служби.

Читайте також: На Волині виготовляли фальсифікат популярного антисептика (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook