Співака та музиканта Олександра Положинського допитали правоохоронці у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. 

Читайте також: Покровитель витягне і захистить: нові деталі про вбивство Шеремета

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

Положинський зазначив, що допит відбувався у присутності одного з адвокатів підозрюваного Андрія Антоненка.

"Розповів всю правду – все, що знав. Нічого поганого мені зробити не намагалися. Слідчий вів себе цілком коректно, ставлення дружнє. Не знаю, можливо, це хитрощі. Просто поганий "коп" до мене не прийшов", – сказав музикант.

Він також висловив сподівання, що підозрюваних Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко та Яну Дугарь виправдають, а поліція "знайде і покарає справді винних". 

Читайте також: Відома волонтерка привела в дію вибухівку, яку підклала під авто Шеремета, – слідство

Нагадаємо, 12 грудня Нацполіція повідомила, що затримала фігурантів вбивства журналіста Шеремета. Підозрюваних шукали понад 2,5 року. Правоохоронці підозрюють у вбивстві військового та волонтера Андрія Антоненка, відомого також як рок-музикант Riffmaster, та хірургиню дитячої лікарні Юлію Кузьменко. 

За версією слідства, саме вони закладали вибухівку під авто, яким користувався журналіст. Антоненку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 лютого. Кузьменко також призначили тримання під вартою терміном 60 днів – до 8 лютого. Третя підозрювана у справі – військова Яна Дугарь. Слідчі вважають, що вона проводила розвідку перед скоєнням злочину і фотографувала камери спостереження. Суд призначив їй обмежувальний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook