Луцьк прощається з луцьким посадовцем Олексієм Веремійчиком, що трагічно загинув на озері Люб'язь 12 жовтня.

Читайте також: Пошуки зниклого на озері посадовця Луцькради тривають, поки що безрезультатно (фото)

Про це повідомляє інтернет-видання "Волинь24".

Прощання розпочалося в четвер, 17 жовтня, об 18:00 в Будинку панахиди у Луцьку.

Нагадаємо, в суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

Водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Люб'язь, але не знайшли.

До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку "Прип’ять-Стохід". Пошуки тривали п'ять днів.

Читайте також: Друзі посадовця Луцькради, які були з ним у човні, долучилися до пошуків та розповіли деталі трагедії

На допомогу активістам та небайдужим, які вели пошуки, залучили гелікоптер. З його допомогою обстежувалася прибережна зона, навколишня територія і озеро.

Важливо, що дружина луцького посадовця Анна Веремійчик заявила, що свідки трагедії Олександр Грановський, Сергій Омелянчук, Іван Дишко, які врятувалися під час шторму, дають різні покази і не сприяли пошукам зниклого безвісти чоловіка.

Тіло посадовця знайшли в середу, 16 жовтня, приблизно в тому ж місці, де і перекинувся човен із рибалками. Усі ці дні там проводили активні пошуки, проте вони були безрезультатними.

Поховають Олексія Веремійчика у п'ятницю, 18 жовтня, на цвинтарі у селі Городище Луцького району. О 13:00 у соборі відбудеться панахида.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook