Луцьк придбає 30 нових низькопідлогових 12-метрових тролейбусів. Тендер на поставку транспортних засобів включно з комплектом запасних частин, витратних матеріалів та інструментами для технічного обслуговування, ремонту оголосила Луцька міська рада, інформує ІА Волинські новини.

Читайте також: Проспект Волі у Луцьку зазнає масштабної реконструкції: що зміниться

Відповідно до запрошення до участі в торгах, закупівля проводиться в рамках проєкту "Міський громадський транспорт" за частину коштів позики Європейського інвестиційного банку. Мова йде про 4,36 мільйона євро. ПДВ і митні збори візьме на себе Луцька міськрада.

Контракт про поставку тролейбусів передбачає:

- поставку, доставку та введення в експлуатацію нових двовісних односекційних низькопідлогових тролейбусів завдовжки 12 метрів пасажиромісткістю 105 осіб із як мінімум 30 місцями для сидіння;
- поставку комплексу обов’язкових запасних частин і витратних матеріалів;
- поставку комплекту інструментів та обладнання для обслуговування та ремонту тролейбусів;
- доставку технічної документації (стосовно конструктивного рішення, інструкції з експлуатації та технічного обслуговування, посібників для діагностики, контрольних і налаштовуваних параметрів, схем, специфікацій, каталогів).

Читайте також: Ігор Палиця переміг на виборах до парламенту в Луцьку – 100% бюлетенів опрацьовано

Очікується, що тролейбуси Луцькому підприємству електротранспорту доставлять у період із жовтня 2019 року до серпня 2020 року.

Охочі взяти участь у тендері мають подати заявку на адресу Луцької міської ради до 2 вересня 2019 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook