Лучанка Юлія "Клео" Біньковська з третього сезону модельного реаліті розповіла про новий період у житті.

Читайте також: Відома луцька модель збрехала, аби потрапити на популярне шоу

Деякий час дівчина інтригувала шанувальників: зізналася, що погладшала на 8 кг, але не уточнювала, чому, пише ІА Волинські новини.

І ось все таємне стало явним.

Батьком первістка дівчини став хлопець Юлії – Антон Дудка, з яким вони разом живуть у Луцьку. Малюк з’явиться на світ вже в кінці жовтня.

"На "Топ-моделі по-українськи" я проходила краш-тест, і мені дісталося завдання сказати Антону, що я вагітна. Коли він почув це, був дуже радий, і дуже засмутився, коли я сказала, що це всього лише жарт, – зізналася дівчина. – Після цієї ситуації ми багато говорили на цю тему і зрозуміли, що дуже хочемо дитину. Перший місяць я не могла завагітніти і дуже переживала, поки гінеколог не пояснила мені, що це нормально, так буває".

Дізналася про вагітність Біньковська напередодні дня народження свого коханого, тому вирішила зробити йому особливий подарунок.

"Коли я дізналася про вагітність, подумала: "Нарешті!" Кілька днів терпіла і не говорила Антону – хотіла зробити йому сюрприз. Я поклала тест із двома смужками в коробочку і залишила на ліжку. Антон знайшов подарунок, коли мене не було вдома, але відразу ж подзвонив, приїхав, поцілував животик і сказав, що дуже радий", – зізналася Юля.

Читайте також: Молода лучанка влаштувала бійку у популярному шоу на "Новому каналі" (відео)

Стать майбутньої дитини випускниця модельного реаліті поки що приховує, але відчуває, що чекає на дівчинку.

Зазначимо, що вже цієї осені Новий канал покаже Суперсезон "Топ-моделі по-українськи" з найяскравішими випускницями попередніх сезонів модельного реаліті.

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook