На позачерговому засіданні сесії 6 серпня депутати міськради внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Читайте також: У Погуляйка – новий радник

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Відтак, депутати виділили з бюджету територіальної громади 300 тис грн на внесення змін до проєктно-кошторисної документації для загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13.

100 тис грн депутати запланували для організації Міжнародного благодійного джазового фестивалю «Art Jazz Cooperation — 2021».

 

 

 

На реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані на території Луцької міської територіальної громади на 20121-2023 роки на здійснення зубопротезування депутати виділили 100 тис грн.

Департаменту житлово-комунального господарства – 99 800 грн:

– на капітальні видатки на придбання пляжних кабінок – 49 900 грн;

– на поточні видатки на встановлення лавок, урн та пляжних кабінок на центральному пляжі – 49 900 грн.

–  збільшили поточні видатки на збирання, вивезення та захоронення сміття із стихійних сміттєзвалищ та безгосподарних побутових відходів – 500 тис грн за рахунок зменшення поточних видатків з оплати послуг утримання сміттєсортувальної лінії.

 

 

 

Крім того, під час позачергової сесії депутати розподілили гроші депутатського фонду – 49 тис грн на організацію поїздки колективу «Волиняни» на II Міжнародний фестиваль музики та народних танців «Альпійські скарби» у м. Блед (Словенія) та XI Міжнародний конкурс Св. Стефана м. Будва (Чорногорія). Їх виділили з свого фонду депутати Ірина Чебелюк та Дмитро Грачов.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook