В ніч з 09 на 10 липня 2019 року на чолі з працівниками департаменту муніципальної варти, Робочою групою з проведення рейдів щодо виявлення об’єктів грального бізнесу в місті Луцьку, проведено рейд по можливих закладах, що є розповсюджувачами державних лотерей, які розташовані на вулицях: Ковельській, Лесі Українки, Словацького та проспекті Волі, інформує сторінка луцьких муніципалів у facebook.

Читайте також: Сповідь ігромана: лучанин розповів у популярному ток-шоу, як залежність зруйнувала його життя (відео)

В ході рейду виявлено заклади "Спорт Лото" (пр. Волі,14), "Національна лотерея" (по.Волі,9), "Спорт Лото" (вул .Лесі Українки,55), "Супер Лото" (вул.Словацького,12) та заклад "Лото" (вул.Ковельська,3), які працюють без встановленого рішенням виконавчого комітету міської ради цілодобового режиму роботи. Згідно вимог Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька, затверджених рішенням міської ради від 23.12.2008 із змінами внесеними рішенням міської ради від 05.06.2018 № 42/93 та Кодексу України про адміністративні правопорушення було складено п'ять постанов про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.182 та 1 протокол за ст.155 КУпАП.

Читайте також: На Волині викрито групу організаторів нелегального грального бізнесу

Окрім того адміністратор закладу "Лото" по вул. Ковельській,3 не зміг пред’явити документи про суб'єкта господарювання та "Куточок споживача".

Перебування неповнолітніх у вищевказаних закладах виявлено не було. Такі заклади як: "Спорт Лото" (магазин продажу лотерейних квитків) вул. Лесі Українки, 38; БК "Фаворит" вул. Лесі Українки,19 та "Спорт Лото" (магазин продажу лотерейних квитків) вул. Лесі Українки, 19 а в період обстеження не працювали.

Робоча група і надалі буде здійснювати рейди по території міста Луцька.