Луцькрада може припинити співпрацю з товариством МЖК через скарги лучан. Мешканці міста неодноразово скаржились на незадовільну якість роботи "комунальників", повідомляє ТК Аверс.

Читайте також: Лучани продовжують скаржитись на гори сміття у дворах (Фото)

Зокрема жителі вулиці Гордіюк поскаржились, що потопають у смітті через переповнені баки. У МЖК пояснили, що не можуть забрати сміття, адже їхній сміттєвоз на ремонті. 

Наразі для виконання своєї роботи МЖК орендувало спецтехніку у "Луцькспецкомунтрансі". Окрім того, в рахунках лучан обіцяють зменшити плату на вивіз сміття за грудень і січень. Потрохи МЖК прибирає сміття з дворів і обіцяє закінчити роботу в усіх районах у найближчі дні.

Читайте також: На узбіччі Луцька "виріс" полігон будівельних відходів

Лучани, будинки яких облсуговує МЖК, в цілому не задоволені роботою комунальників, адже вони дуже довго реагують на звернення лучан і нібито неякісно виконують роботи. Також люди обурені тим, що МЖК не доглядає за територією навколо своєї будівлі – там багато ям на дорогах, сміття і бруд.

Незадоволення роботою МЖК висловлює і перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Ми говорили з директором МЖК, адже місто не може потопати в смітті. Він пообіцяв купити ще один сміттєвоз. Якщо ситуація не зміниться, то будемо робити висновки. Термін дії нашого договору збігає 31 травня", – зазначив Недопад.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook