Вони заробляють, знімаючи своє життя на відео, хтось у ролі Insta-мами, хтось вражає підписників travel-блогами, але в чому популярність інших блогерів, які нічого не роблять? Вони не співаки і не актори, але за їхніми словами − вони заробляють не менше зірок, хизуються перед підписниками дорогими машинами, елітними квартирами. Аби перевірити інформацію, яка "вчить гребти гроші лопатою", журналісти придбали авторський курс лучанки Каті Якимчук, більш відомої під ніком Tattingkate.

Читайте також: "Мамкіна мільйонерка": популярний ведучий "попустив" інстаблогерку з Луцька Катю Якимчук (відео)

Про це йдеться у відео-сюжеті всеукраїнського телеканалу Україна у випуску від 20 лютого 2021 року.

Катя Якимчук вихваляється на своїй сторінці у Instagram, що у 20 років заробила не лише собі на іномарку та двоповерховий будинок, а ще й своїх родичів нерухомістю забезпечила. І хизується, що для цього особливо не напружується, а заробляє мільйони гривень.

"Вона заробляє на тому, що вчить "заробляти", на своїй сторінці продає авторські курси на яких обіцяє навчити "гребти гроші лопатою"", − йдеться у сюжеті.

Журналісти вирішили придбати курс у луцької "мільйонерки".

"Однак, все про що говорить блогерка – більш, ніж доступно в інтернеті", – зазначила журналістка Олена Щербак.

Читайте також: "Без л*ха − жизнь Instaблогерки плоха": як скандально відома у Луцьку Катя Якимчук розводить людей розіграшем авто (фото, відео)

Більше того, у мережі можна знайти сотню коментарів від обурених людей, які теж купили курс у Каті Якимчук і розчарувалися.

Один з них, Олександр, розповів: "Вона обіцяє, що розповість супер-секретні речі, а насправді нічого такого немає. Вона розказала, про себе! У групі було 60 чоловік, які купили курс за 2800 гривень, і це тільки один потік! І певно за ці гроші вона і купила собі Porsche".

Але перш ніж продавати курси, ця "блогерка" десь взяла 1 200 000 підписників. Як пояснила експертка, це через обіцянки розіграти якусь річ. 

Аби приваблювати підписників, блогери змушені постійно щось розігрувати, але одразу після закінчення розіграшу люди масово від них відписуються. 

Ще цікаво, в блогерки Tattingkate мільйони підписників на сторінці, але якщо уважно подивитись на кількість коментарів та лайків, то їх лише від 10 тисяч до 300 тисяч максимум, а це означає насправді за "мільйонеркою" спостерігає у 10-15 разів менше людей ніж зазначено у підписниках. 

Катя Якимчук почала продавати свої, так звані, авторські курси, не по 2-3 тисячі гривень, а по 299 тисяч! Більш того, в мережі постійно з'являється інформація, що підписники подають на неї заяви до правоохоронних органів за шахрайство.

Читайте також: Луцька інстаблогерка-мільйонник обдурює людей і "кидає" їх на гроші: подробиці скандалу

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook